Συγκλονίζει η Μαρία Διακοπαναγιώτου:«Υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη»
Showbiz

Συγκλονίζει η Μαρία Διακοπαναγιώτου:«Υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη»

Στούντιο 4: Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα (11/4) η γνωστή ηθοποιός Μαρία Διακοπαναγιώτου.

Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα και έκανε εξομολογήσεις που θα συζητηθούν καθώς μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την αγχώδη διαταραχή.
«Μου έχει πει ο κολλητός μου ότι είμαι μια “ευαίσθητη νταλίκα”. Γουστάρω αυτά που έχω κάνει αλλά θέλω κι άλλο. Ο χειρότερος εχθρός είναι ο εαυτός μας και φοβάμαι εμένα, όχι στο συνειδητό. Φοβάμαι μήπως “κοτέψω”. Ένας άνθρωπος που έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή υπερσκέφτεται. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω στρες στο εσωτερικό τους, σωματοποιούν το στρες. Υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη.

Όλα αυτά συνέβησαν στην καραντίνα επειδή κλείστηκα στο σπίτι. Ευτυχώς που σκέφτηκα ότι δεν είμαι μόνη μου. Ήταν πολύ δύσκολα. Ήθελα το χέρι της μαμάς μου για να κοιμηθώ γιατί φοβόμουν. Τα πρωινά ήταν μαρτύριο. Είχα τρεις μήνες εμβοές, μία συγκεκριμένη συχνότητα. Άρχισα να κάνω διαλογισμό και άρχισα να προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να μην φοβάμαι και να μην υπερσκέφτομαι και να πατήσω στα πόδια μου. Πήγα στον ψυχίατρο γιατί έχει έναν τρόπο που είναι πιο άμεσος. Δεν χρειάστηκα αγωγή», είπε η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

«Υπήρχε περίοδος που ήμουν μόνη και ήθελα μια αγκαλιά», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπε στα βίντεο που ακολουθούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved