Ιφιγένεια Πιερίδου: «Αναζητώ την αγάπη και τον έρωτα»
Showbiz

Ιφιγένεια Πιερίδου: «Αναζητώ την αγάπη και τον έρωτα»

H Ιφιγένεια Πιερίδου έχει βρει τον τρόπο να πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν η αναγνωρισιμότητα της άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητα, και για το πώς είναι η Ιφιγένεια εκτός δουλειάς.

Οι σπουδές σου στο Λονδίνο αφορούσαν στο Θεατρικό μιούζικαλ... Τότε περίμενες το τι θα ερχόταν;

Σωστά, έχω κάνει χορό, τραγούδι! Εκανα κάποια μιούσικαλ στο Λονδίνο και όταν επέστρεψα στην Κύπρο, έκανα μία ταινία και μετά ήρθε το «Τατουάζ». Σε καμία περίπτωση δεν είχα φανταστεί πώς θα εξελιχθεί η καριέρα μου.

Σκέφτεσαι την επιστροφή στο Λονδίνο για λόγους επαγγελματικούς;

Περνάει από το μυαλό μου, αλλά δεν έχω καταλήξει. Είμαι ανοιχτή, θέλω να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν, είχε στην Κύπρο είτε στην Ελλάδα είτε στο Λονδίνο. Σκέφτομαι το τώρα, θέλω να εξελιχθώ. Νιώθω ότι χτίζω ένα καστράκι κομμάτι κομμάτι.

Οι σπουδές είναι όπλο για έναν ηθοποιό;

Σαφέστατα, όμως βλέπουμε ηθοποιούς που δεν έχουν σπουδάσει και πετυχαίνουν, θέλει σεβασμό, ευγένεια, σκληρή δουλειά, να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες. Για εμένα μερικά ταλέντα γεννιούνται.

Πώς είναι η Ιφιγένεια εκτός δουλειάς;

Δεν μπορώ να μένω σπίτι! Αγαπώ τις βόλτες, τα ταξίδια, τη γυμναστική, που με αποφορτίζει πάρα πολύ, θέλω απλά και ωραία πράγματα, θέλω να μένω και μόνη μου, το χρειάζομαι.

Η αναγνωρισιμότητα σου άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητα;

Οχι ιδιαίτερα δεν ένιωσα κάποια αλλαγή μέσα μου. Με ωρίμασε η δουλειά, αναγκάστηκα να μπω σε συνθήκες λόγω ρόλων που δεν είχα βιώσει. Η κοινωνία στην Κύπρο είναι πιο μικρή, οπότε αυτό με έχει βοηθήσει και δεν άλλαξε κάτι. Ο κόσμος με προσεγγίζει με πολύ φιλικό τρόπο, τους νιώθω σαν δικούς μου ανθρώπους.

Φίλους από τη δουλειά έκανες;

Εχω παιδικές φίλες που δεν τις αλλάζω! Ομως έχω ξεχωρίσει 2-3 άτομα στη δουλειά, που τους έχω στην καρδιά μου. Μπορεί να μη μιλάμε συχνά, αλλά δεν τους ξεχνώ ποτέ και όταν θα μιλήσουμε, είναι σαν να μην έχει περάσει μία μέρα. Μην ξεχνάμε ότι στα πολύωρα γυρίσματα οι συνεργάτες μας βλέπουν σε όλες μας τις πτυχές.

Πώς είναι το να ζείτε στο ίδιο σπίτι δύο ηθοποιοί (σ.σ.: η αδερφή της είναι η Έλενα Πιερίδου);

Η αδερφή μου μένει στην Αθήνα, όμως για μένα είναι πολύ σημαντικό. Συζητάμε όλα μας τα θέματα, τις σκέψεις, τις προτάσεις, είναι το στήριγμα μου.

Το κομμάτι του ανταγωνισμού χωρά ανάμεσα σε δύο αδέρφια;

Στη δική μας περίπτωση δεν χωρά! Είμαστε διαφορετικές και αγαπημένες!

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Πατάω πολύ στη γη, είμαι προσγειωμένη, δεν μου αρέσει να χάνω τον έλεγχο. Σίγουρα όμως αναζητώ την αγάπη και τον έρωτα, με ανανεώνει. Ποιος δεν τα αναζητά άλλωστε;

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved