Βανδή – Μπισμπίκης: Ανταλλάσσουν φιλιά και ζουν στο έπακρο τον έρωτά τους
Showbiz

Βανδή – Μπισμπίκης: Ανταλλάσσουν φιλιά και ζουν στο έπακρο τον έρωτά τους

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Σίγουροι πλέον για τα συναισθήματα τους και όσα τους ενώνουν, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν κρύβουν τον ερωτά τους. Είναι διαχυτικοί μεταξύ τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους και ιδιαίτερα εξωστρεφείς στα social media.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν παρών στον εορτασμό των 18ων γενεθλίων της κόρης της αγαπημένης του, Μελίνας Νικολαΐδη, ενώ εκείνη έχει γνωρίσει τους γονείς του.

Έχουν κοινούς φίλους - η λεγόμενη «παρέα του Πηλίου» της Δέσποινας Βανδή είναι αμιγώς θεατρική καθώς την αποτελούν, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Μαρία Καβογιάννη και φέτος υποδέχθηκαν με χαρά τον έτσι κι αλλιώς φίλο τους Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του στα θεατρικά του εγχειρήματα κι εκείνος είναι πάντα δίπλα της στις τηλεοπτικές αλλά και μουσικές δουλειές της, ενώ πριν από λίγες ημέρες πήγε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Μανώλη Κονταρό για να απολαύσει την πρεμιέρα της στην Barbarella.

Ο θυελλώδης ερωτάς τους έχει φουντώσει τις φήμες περί επικείμενου γάμου τους, όταν ρωτήθηκε ωστόσο η Δέσποινα Βανδή δεν επιβεβαίωσε -αλλά ούτε διέψευσε τις φήμες.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε μια πολύ τρυφερή στιγμή τους σε έξοδό τους στα νότια προάστεια να ανταλλάσσουν φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved