Βασίλης Παϊτέρης: «Έχω δεχτεί ρατσισμό από συναδέλφους και δέχομαι ακόμη»
Showbiz

Βασίλης Παϊτέρης: «Έχω δεχτεί ρατσισμό από συναδέλφους και δέχομαι ακόμη»

Η χροιά της φωνής του Βασίλη Παϊτέρη είναι λυτρωτική.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση του και για την ρατσιστική συμπεριφορά που έχει δεχτεί από συναδέλφους του.

-Eίστε σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση...

Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που γεννήθηκα σε μια 10μελή οικογένεια και έχω μάθει από μωρό παιδί στα δύσκολα. Είμαι υπεύθυνος από πολύ μικρός. Αναγκάστηκα. Λυπάμαι πάρα πολύ τους κυβερνώντες που δεν βοηθάνε με κανένα τρόπο.

Εγώ μπορεί να είμαι φτωχός, αλλά πάντα θα στηρίζω τους άλλους. Γνωρίζω πολύ καλά, ότι μαζί μου δεν θα πάρω τίποτα απολύτως. Έχω φτιάξει ένα σπιτάκι και ευτυχώς δεν έχω να πληρώνω ενοίκιο. Αν γίνει και καμιά συναυλία, ή αν κάνω καμία εμφάνιση σε κάποιο μαγαζί, παίρνω ένα μεροκάματο και επιβιώνω. Έχω και μια μικρή σύνταξη και τα βγάζω πέρα. Έχω μάθει να ζω με τα λίγα.

-Γιατί επιλέξατε να αποσυρθείτε από τον χώρο του τραγουδιού;

Δεν έχω αποσυρθεί ακόμα. Τραγουδάω ακόμα, αλλά δεν μου αρέσει η αδικία και την καταπολεμώ. Αυτό με έχει κάνει λίγο να στραφώ προς τα κοινά. Πονάω για όλον τον ελληνικό λαό. Υπάρχουν στην κυριολεξία οικογένειες που δεν έχουν να φάνε. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω ρίξει το βάρος μου εκεί. Ωστόσο, είμαστε ενεργοί μουσικά, έχουμε μια ορχήστρα με ένα υπέροχο πρόγραμμα και το στέλνουμε σε όλους του δημάρχους για να μας καλέσουν.

-Έχετε βιώσει ρατσισμό από συναδέλφους;

Η αλήθεια είναι ότι έχω δεχτεί ρατσισμό από συναδέλφους και δέχομαι ακόμη. Εμένα ωστόσο αυτό δεν με νοιάζει, το προσπερνώ από μικρό παιδί. Δεν με νοιάζει να είμαι ο καλύτερος. Δεν έχω ανταγωνισμό. Δεν με ενοχλεί. Ξέρω πως δεν ζούμε για πάντα. Σημασία έχει να κάνω καλό στους γύρω μου.

-Κινδυνέψατε να πάτε και φυλακή…

Ναι, κινδύνεψα να πάω φυλακή. Είχα φτιάξει ένα σπίτι στην Αγία Βαρβάρα στο βουνό, το οποίο ήταν κοντά στον Δήμαρχο και όλα εκεί είναι εκτός σχεδίου. Επειδή λοιπόν ήμασταν πολλά άτομα στο σπίτι, φτιάξαμε δύο έξτρα δωμάτια και μου έκαναν 250 μηνύσεις γι’ αυτόν τον λόγο.

Ωστόσο, εγώ δεν έπαιρνα τις μηνύσεις, γιατί πήγαιναν σε άλλη διεύθυνση και με δίκαζαν ερήμην, με αποτέλεσμα τώρα να χρωστάω πάνω από 700.000 ευρώ και μου είχαν επιβάλει και 28 χρόνια φυλακή, τα οποία για να μην μπω μέσα, κάνω κοινωφελή εργασία μέχρι και σήμερα που μιλάμε. Ο Δήμαρχος ήταν η αιτία και τώρα ξανά εκλέχτηκε και συνεχίζει να μας «πολεμάει» εδώ, στην Αγία Βαρβάρα.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved