Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτησή της στο Instagram, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτησή της στο Instagram, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής!

Η Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα post στο Instagram, με την ίδια πάντοτε να μας προτείνει ακόμα μια καινούργια στυλιστική πρόταση. 

Είναι μια από τις πιο λατρεμένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και την ακολουθεί από την αρχή της καριέρας της, μέχρι και σήμερα, ενώ πάντοτε την θαυμάζει.

Η Ελένη Μενεγάκη, σε κάθε της εμφάνιση, έχει το ταλέντο να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων, μιας και είναι πάντοτε ιδιαίτερα προσεγμένη και κομψή. Το Σάββατο 21 Μαΐου ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη, μιας και ήταν η ονομαστική της γιορτή και από πολύ νωρίς το πρωί ξεκίνησε να δέχεται τις πιο θερμές ευχές, όχι μόνο της οικογένειας και των συνεργατών της, αλλά και των πολυάριθμων διαδικτυακών της φίλους που παρακολουθούν ιδιαίτερα το content της και είναι ιδιαίτερα πιστοί στα... likes τους!

Το πρωί του Σαββάτου, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό, με ένα natural μακιγιάζ και μαύρο outfit. Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της: "Χρόνια μας πολλά"

Δείτε παρακάτω την απίθανη φωτογραφία που ανέβασε:

https://www.instagram.com/p/Cdz00UaDxk5

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved