Πέθανε ο Άντι Φλέτσερ, ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode
Showbiz

Πέθανε ο Άντι Φλέτσερ, ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode

Σε ηλικία 60 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode,  Άντι Φλέτσερ.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το ίδιο το μουσικό συγκρότημα, σε ανάρτηση του στα social media.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και γεμάτοι θλίψη με τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου και μέλους της μπάντας Andy “Fletch” Fletcher. Ο Fletcher είχε καρδιά από χρυσάφι, ήταν παρών όποτε τον είχε ανάγκη για μια ζωντανή συζήτηση, ένα καλό γέλιο ή μια κρύα μπύρα. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και σας ζητάμε να τους έχετε στις σκέψεις σας και να σεβαστείτε την ιδιωτικό ήτα τους σε αυτή δύσκολη στιγμή», ανέφερε.

Ο Άγγλος μουσικός είχε γεννηθεί το 1961, έπαιζε πλήκτρα και ήταν από αυτούς που είχαν ιδρύσει το γνωστό συγκρότημα ηλεκτρονικής ροκ μουσικής.

Οι Depeche Mode δημιουργήθηκαν το 1980 στο Μπέιζιλντον του Έσσεξ.

Η αρχική σύνθεση του συγκροτήματος αποτελούταν από τους: Ντέιβ Γκάχαν(κύρια φωνητικά), Martin Gore (πλήκτρα, κιθάρα, φωνητικά, στιχουργική μετά το 1981), Andy Fletcher (πλήκτρα) και Vince Clarke (πλήκτρα, στιχουργική 1980–81). Ο Vince Clarke εγκατέλειψε το συγκρότημα μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ Speak & Spell (1981), και αντικαταστάθηκε από τον Alan Wilder (πλήκτρα, τύμπανα) με τον Gore να αναλαμβάνει την στιχουργική. Ο Wilder εγκατέλειψε το συγκρότημα το 1995 και από τότε οι Gahan, Gore και Fletcher συνεχίζουν ως τρίο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved