Βέρα Λάμπρου: Εξαφανισμένη τα τελευταία 10 χρόνια! Η απίστευτη αλλαγή της
Showbiz

Βέρα Λάμπρου: Εξαφανισμένη τα τελευταία 10 χρόνια! Η απίστευτη αλλαγή της

Για πολλά χρόνια η Βέρα Λάμπρου ήταν στην επικαιρότητα μέσα από τις διάφορες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Άλλοτε για τα τραγούδια της και άλλοτε για θέματα που αφορούσαν τότε συγκεκριμένες εκπομπές και ήθελαν να φιλοξενούν τις «απόψεις» της.

Τα τελευταία δέκα χρόνια όμως έχει εξαφανιστεί από τα Μέσα, συνεχίζει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι μεγάλη!

Τέλος έχει δώσει επίσης και στις προκλητικές εμφανίσεις και όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει μέσα από τις φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram έχει μια ήρεμη καθημερινότητα.

Η ίδια σε μια τις τελευταίες της συνεντεύξεις είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κιάτο Κορινθίας σε μια οικογένεια όπου το ξύλο και η βία ήταν το άλφα και το ωμέγα... Από μικρό παιδί δούλευα στα κτήματα μαζί με τον πατέρα μου κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες. Πολλές φορές, θυμάμαι, όταν δεν έκανα κάποια δουλειά ο πατέρας μου με έδερνε με τη ζώνη του και σταματούσε όταν μάτωνε το κορμί μου. Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση. Στα 15 μου βίωσα άλλο ένα δράμα: ο πατέρας μου είχε ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο του στοίχισε τη ζωή. Τον είδα με τα μάτια μου, όπως και τα αδέλφια μου, να πέφτει από το μπαλκόνι ύστερα από μια έκρηξη την ώρα που έκανε οξυγονοκόλληση. Έμεινε "φυτό" για δώδεκα ημέρες. Δεν άντεξε και πέθανε. Ηταν 36 ετών. Η βία όμως και το ξύλο συνεχίστηκαν από τη μητέρα μου και, κάποιες φορές, και από τον αδελφό της...», είχε πει.

Δες πώς είναι σήμερα μέσα από φωτογραφίες που η ίδια έχει μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved