Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι πραγματικά το πρόσωπό της στα 53! 5 + 1 φώτο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι πραγματικά το πρόσωπό της στα 53! 5 + 1 φώτο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Kούκλα και χωρίς μακιγιάζ η Ελένη Μενεγάκη στα 53 της χρόνια!

Η παρουσιάστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και δεν διστάζει να ποζάρει ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Τι 30… Τι 40… Τι 50 λένε και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη σίγουρα ισχύει αφού στα 53 της της χρόνια είναι πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ!

Η παρουσιάστρια μεγαλώνει και αυτό δεν την φοβίζει!

Η παρουσιάστρια από το 1991 έως και σήμερα, 2022 έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της και όλες τις ταιριάζουν.

Η Ελένη λάτρευε και λατρεύει τα έντονα χρώματα… Όταν ήταν πιο μικρή χρησιμοποιούσε για το μακιγιάζ της έντονες αποχρώσεις, τώρα όμως έχει αλλάξει εντελώς μακιγιάζ. Χρησιμοποιεί πιο γήινες, πιο φυσικές αποχρώσεις και όπως έχει πει και η ίδια δίνοντας συμβουλή στις τηλεθεάτριές της «Κορίτσια όταν μεγαλώνουμε δεν βαφόμαστε έντονα…» και αυτό είναι ένα μυστικό του σωστού μακιγιάζ για να φαίνεται μία γυναίκα μικρότερη.

Η Ελένη είναι πιο άνετη και ελεύθερη από ποτέ και έχει δημοσιεύσει αυθόρμητες φωτογραφίες της και ποστάρει που και που φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στο instagram!

Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ! Έτσι είναι πραγματικά το πρόσωπό της στα 53 της χρόνια, δείτε την στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved