Αθηνά Οικονομάκου: Το τρικούβερτο γλέντι μετά τη βάφτιση και το ζεϊμπέκικο της ηθοποιού! (νέες φωτό)
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Το τρικούβερτο γλέντι μετά τη βάφτιση και το ζεϊμπέκικο της ηθοποιού! (νέες φωτό)

Μία από τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές τους μαζί με φίλους και στενούς συγγενείς έζησαν χθες η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος με αφορμή τη βάφτιση της μόλις ενός έτους κόρης τους. 

Το ζευγάρι είχε οργανώσει τα πάντα στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού, στο Γύθειο. Μάλιστα η βάφτιση έγινε στο Σκουτάρι Λακωνίας, εκεί όπου οι δυο τους έχουν ζήσει και κατά το παρελθόν πολύ όμορφες και πολύ προσωπικές τους στιγμές.

Πριν το μυστήριο της βάφτισης κατά το οποίο η μικρούλα απέκτησε δύο ονόματα, καθώς βαφτίστηκε Σιέννα Ηλέκτρα, έγινε ο γάμος των δύο καλών φίλων του ζευγαριού, της Δώρας Τσακανίκα με τον Μιχάλη Νέζη οι οποίοι ήταν και οι δύο από τους τέσσερις νονούς της μικρής. Οι άλλοι δύο ήταν η Κωνσταντίνα Βασιλείου και ο Πέτρος Ανδριόπουλος που συμμετείχαν με τον πιο ενθουσιώδη τρόπο τόσο στη βάφτιση όσο και αργότερα στο γλέντι που στήθηκε δίπλα στη θάλασσα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε φροντίσει ώστε αυτή η μέρα να μείνει αξέχαστη σε όλους και μάλιστα, ο στολισμός αλλά και το art de la table του τραπεζιού αλλά και τα κεράσματα, ήταν απίθανα για τους καλεσμένους.

Ανάμεσα στους επώνυμους φίλους της ηθοποιού και του επιχειρηματία που τους τίμησαν με την παρουσία τους ήταν μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνυ Καλημέρη, η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και η καλή φίλη της ηθοποιού Νικόλ Παναγιώτου.

Αργά, μετά από χορό μέχρι τελικής πτώσης, η Αθηνά Οικονομάκου χόρεψε και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και φυσικά αποθεώθηκε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved