Νίνα Λοτσάρη: «Με τον Χρήστο βρεθήκαμε στις πιο δύσκολες εποχές που έχουμε ζήσει»
Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: «Με τον Χρήστο βρεθήκαμε στις πιο δύσκολες εποχές που έχουμε ζήσει»

Μία από τις καλύτερες περιόδους της βιώνει η Νίνα Λοτσάρη που δεν σταματά να εξελίσσεται καλλιτεχνικά, ενώ δεν λέει «όχι» στον γάμο με τον σύντροφό της, Χρήστο Λεμονίδη.

Η εκρηκτική Νίνα Λοτσάρη διατηρεί μια ουσιαστική σχέση με τον επιχειρηματία Χρηστό Λεμονίδη. «Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι η ευτυχία δεν πρέπει να δηλώνεται, να μιλάμε γι' αυτή. Ολα τα ζευγάρια έχουν τα μυστικά τους για μένα ο κόσμος πρέπει να ξέρει τόσο όσο.

Το να δηλώνουμε την ευτυχία στα λόγια και να λέμε "τι καλά που είμαστε" είναι πολύ γραφικό. Αυτό που θέλω είναι να είμαι με τον άνθρωπό μου καλά, να έχουμε σύμπνοια, να είμαστε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές - γιατί εκεί αποδεικνύονται όλα. Η μεγάλη αγάπη είναι το απόλυτο στήριγμα στις δύσκολες στιγμές αλλιώς δεν είναι αγάπη, είναι ένας απλός ενθουσιασμός.

Εκεί διακρίνεις τα πάντα. Με τον Χρήστο βρεθήκαμε στις πιο δύσκολες εποχές που έχουμε ζήσει και από την πρώτη ημέρα σταθήκαμε ο ένας στον άλλο βράχος. Αυτό για εμένα έχει σημασία, όλα τα άλλα ο χρόνος θα τα φέρει. Ακόμα κι έναν δεύτερο γάμο... Οι σχέσεις δεν χαλούν ούτε ρουτινιάζουν. Η σχέση που δεν αγαπάς θα ρουτινιάσει».

Οι δυο τους ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Περνούν πολύ χρόνο μαζί κάνοντας πράγματα που αγαπούν. «Αυτό το καλοκαίρι θα βρούμε για ολιγοήμερες αποδράσεις.

Αυτή την περίοδο τρέχουν παράλληλα τρία διαφορετικά επαγγελματικά projects μου. Ξεκινάμε από το “Κηποθέατρο Παπάγου” στις 14 Ιουλίου, με την παράσταση “La Pasion” με τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο», ανέφερε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved