Ελληνίδες της showbiz που κόβουν την ανάσα με τα μαγιό τους!
Showbiz

Ελληνίδες της showbiz που κόβουν την ανάσα με τα μαγιό τους!

Όπως όλοι οι θνητοί, κοινοί ή μη, έτσι και οι σελέμπριτι αυτής της χώρας δεν μπορούν να αντισταθούν στην δροσιά της παραλίας.

Πολλοί από αυτούς μοιράζονται οι ίδιοι τις στιγμές τους στην παραλία και άλλους τους… τσακώνει ο φωτογραφικός φακός!

Η Δούκισσα φόρεσε bikini και απέδειξε πως είναι κορμάρα!

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ένα printed bikini, ροζ bucket καπέλο και το λαμπερό της χαμόγελο για να βγει για ηλιοθεραπεία στον κήπο. Το μοντέλο πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη στον φωτογραφικό φακό, δίνοντας μας έμπνευση για τις καλοκαιρινές μας πόζες. «Έχω 5 μέρες να ποστάρω κάτι, και είπα να βάλω αυτήν», έγραψε η παρουσιάστρια.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μπορώ να γιορτάσω»

Η ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τόλμησε και πόζαρε topless, και συνέχεια δημοσίευσε τα «πειστήρια» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φρόντισε δε να κρύψει με τα χέρια της το γυμνό της στήθος. «Το μόνο που χρειάζομαι, είναι λίγος χρόνος. Να πάω πίσω από τον ήλιο και να ρίξω το βάρος μου. Το μόνο που χρειάζομαι, είναι μια γαλήνη σε αυτό το μυαλό. Μπορώ να γιορτάσω», έγραψε ως λεζάντα της φωτογραφίας.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου -Υπέροχη στα 54!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρίσκεται σε καλοκαιρινή διάθεση και πόζαρε στα 54 της με μπικίνι. Η ηθοποιός, φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε τον ήλιο. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό.

Αυτή τη φορά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επέλεξε ένα ελληνικό νησί και πόζαρε με ένα μαύρο μπικίνι δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία της και έγραψε: «Η ζωή είναι καλύτερη στην παραλία».

Κατερίνα Καινούργιου «Βουτιά και γυμναστική, η καθημερινή μου λατρεία»

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να έχει παραδεχτεί πως «πειράζει» τις φωτογραφίες της όμως σίγουρα αυτή που «ανέβασε» δεν έχει δεχτεί καμία απολύτως επεξεργασία.

Με πολύχρωμο μαγιό, βατραχοπέδιλα στα χέρια και κορμί που βάζει «φωτιά» η Κατερίνα αποδεικνύει πως είναι ακομπλεξάριστη! Η παρουσιάστρια «τρέλανε» το διαδίκτυο με το πολύχρωμο μαγιό της και το υπέροχο σώμα της! «Βουτιά και γυμναστική, η καθημερινή μου λατρεία», έγραψε στη λεζάντα.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου- Mυστήριος προορισμός

Η Ιωάννα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και όπως δείχνει το στιγμιότυπο που δημοσίευσε βρίσκεται στη θάλασσα χωρίς βέβαια να αποκαλύψει την τοποθεσία.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει φορώντας το μαγιό της, ένα μονοχρωματικό μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η ηθοποιός στέκεται στη θάλασσα και θαυμάζει το τοπίο.

Δείτε τη σχετική gallery:

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved