Θλίψη – Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός ένα χρόνο μετά το χαμό της πρώτης του συζύγου
Showbiz

Θλίψη – Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός ένα χρόνο μετά το χαμό της πρώτης του συζύγου

Έναν ακόμη χαμό γνωστού ηθοποιού θρηνεί το Ελληνικό θέατρο. Ο Γιώργος Μάζης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Καθώς οδηγώ προς την Επίδαυρο ένα θλιβερό νέο ήρθε για έναν πολύ καλό συναδελφό μας που έφυγε δυστυχώς... Και ο Γιώργος Μάζης δεν είναι πια ανάμεσά μας... ένας πολύ καλός μου φίλος πού μαζί του ξεκίνησα την ιστορία της μεταγλώττισης και συνεργαστήκαμε πολλές φορές μαζί στο θέατρο Καλό ταξίδι Γιώργο μου».

Ποιος ήταν ο Γιώργος Μάζης

Ο Γιώργος Μάζης γεννήθηκε το 1938 και ήταν βετεράνος Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του σινεμά και της τηλεόρασης. Λόγω της βαθιάς, αισθαντικής του φωνής, εργάσθηκε και σαν ηθοποιός φωνής, κυρίως σε μεταγλωττισμένες παιδικές παραγωγές της μικρής οθόνης.

Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, σίριαλ και θεατρικές παραγωγές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Ήταν νυμφευμένος με τη συνάδελφό του, Ελπίδα Μπραουδάκη, τη δεκαετία του ’70, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2021, σχεδόν ένα χρόνο πριν, σε ηλικία 80 ετών.

Η Ελπίδα Μπραουδάκη ήταν γεννημένη στην Κρήτη. Έλαβε μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, σε τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, αλλά και σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Παντρεύτηκε την δεκαετία του ΄70 με τον ηθοποιό Γιώργο Μάζη, αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved