Νίκη Παλληκαράκη: «Στον έρωτα, μέγα πρωταγωνιστή στη ζωή μου, χρωστάω στιγμές απόλυτης ευτυχίας»
Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: «Στον έρωτα, μέγα πρωταγωνιστή στη ζωή μου, χρωστάω στιγμές απόλυτης ευτυχίας»

Η Νίκη Παλληκαράκη μέσα από τους ρόλους της, στο θέατρο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχει αφήσει το στίγμα της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν υπήρξε κάποια στιγμή που μετάνιωσε για την απόφασή της να ασχοληθείτε με το θέατρο αντί με την ιατρική και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Τι γεύση σας άφησε η συμμετοχή σας στη «Γη της Ελιάς»;

Μπήκα σε μια άψογη δουλειά από κάθε άποψη και ήδη μεγάλη επιτυχία, όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, ήταν μεγάλη μου η χαρά και η τιμή να συμμετέχω κι εγώ σ’ αυτήν.

Υπήρξε κάποια στιγμή που μετανιώσατε για την απόφασή σας να ασχοληθείτε με το θέατρο αντί με την ιατρική;

Ποτέ! Είναι ίσως η πιο σίγουρη απόφαση της ζωής μου και παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

Μέσα από τόσα σίριαλ και παραστάσεις, καταφέρατε να εξασφαλίσετε ένα «κομπόδεμα» που σας επιτρέπει να μην δουλέψετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα;

Ξέρετε στην οικονομική αβεβαιότητα της δουλειάς μας, μη έχοντας τη σιγουριά μιας μόνιμης μισθοδοσίας, αυτό είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Στον έρωτα, μέγα πρωταγωνιστή στη ζωή μου, χρωστάω στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ολοκλήρωσης, εξέλιξης, ωρίμανσης και βαθιάς αυτογνωσίας.

Στο παρελθόν κατά τη διάρκεια μιας παράστασης είχατε ένα ατύχημα και οδηγηθήκατε σε ένα πολύωρο χειρουργείο. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Δυστυχώς δεν είναι μόνο πιθανοί οι τραυματισμοί στη διάρκεια μιας παράστασης, αλλά η ανάγκη σου να την υπερασπιστείς και να την ολοκληρώσεις ,μπορεί να επιδεινώσει πολύ την κατάσταση.

Γι’ αυτό το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα κράτησε 3ήμισι ώρες και μεγάλωσε κατά πολύ και τη διάρκεια που απαιτήθηκε για την αποκατάστασή μου και που κράτησε μήνες. Και ναι, ήταν πολύ στενάχωρο να αναγκάζεσαι να αποχωρείς από μια υπέροχη παράσταση ρεπερτορίου όπως ήταν το «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», που με πολλή χαρά και κόπο είχε στηθεί.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας, στην οποία το θέατρο λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά;

Τα πάντα έχω μοιραστεί με το θέατρο και τους ανθρώπου του, από τα πιο ευχάριστα μέχρι τα πιο δύσκολα... Γι’ αυτό και παραμένει η μεγάλη μου αγάπη!

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved