Σοφία Λεοντίτση: Το γαμήλιο δείπνο με θέα την Ακρόπολη μετά τον πολιτικό γάμο της
Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: Το γαμήλιο δείπνο με θέα την Ακρόπολη μετά τον πολιτικό γάμο της

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε χθες (23/7) στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Σοφία Λεοντίτση, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τόλη Χριστοφοράκη, αθλητικό σχολιαστή και παρουσιαστή σε συνδρομητικό κανάλι. 

Το ζευγάρι, που μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού -δεύτερο για την όμορφη Σοφία καθώς έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενο γάμο της- παρουσία πολύ στενών συγγενών και φίλων ένωσε την ευτυχία του.

Λίγο πριν την πολιτική τελετή, η Σοφία Λεοντίτση, φανερά ευτυχισμένη γι' αυτό το βήμα στη ζωή της, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο instagram το οποίο συνόδευε με τις βέρες του γάμου της.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μερικές φορές δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να εκφραστείς κ αν το κανείς δεν είναι γιατί έχεις την ανάγκη να δείξεις κάτι .. είναι γιατί υπάρχει και η ανάγκη απλά να μοιραστείς μια χαρά σου μέσα σε έναν κόσμο όχι αγγελικά πλασμένο και όπου δυστυχώς επικρατεί πολύ κακό γύρω μας ..
Σε λίγες ώρες όπως μου γράφεις μέσα σε όλα, θα γίνω και επίσημα «κυρία Χριστοφοράκη» .. την μεγαλύτερη τιμή όμως την φέρω γιατί έχω εσένα με ότι αυτό συνεπάγεται .. περάσαμε πολλά και δυσκολίες που μόνο εσύ κ εγώ γνωρίζουμε για να φτάσουμε σήμερα εδώ και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σ αγαπώ, είμαι πολύ περήφανη για τη ψυχή που κουβαλάς μέσα σου και πολύ τυχερή που σε έχω! Ένας άνθρωπος που δεν με χρέωσε ποτέ για τίποτα και έχει μόνο μια αγκαλιά γ εμένα, τα λάθη μ , τα σωστά μ, τα ωραία μ και τα άσχημα μ … Εύχομαι να σταθώ αξία της αγάπης σου ..
Μια συμβουλή σε όλους .. όταν μάθετε να συγχωρείτε και να χωράτε πολύ αγάπη μέσα σας για τον άνθρωπο που διαλέγετε να δημιουργήσετε οικογένεια , έχετε μια αγκαλιά για εκείνον κ είστε λιγότερο επικριτικοί στα όποια λάθη του , τότε η οικογένεια που πάτε να χτίσετε θα βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια που δύσκολα θα πέσουν ..»

Αμέσως μετά τον πολιτικό γάμο το ζευγάρι δείπνησε με τους μάρτυρες και τους πολύ στενούς συγγενείς σε πολυτελές εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη και έκοψε τη γαμήλια τούρτα. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved