Άντζελα Γκερέκου: Οι ξέγνοιαστες διακοπές και το summer αξεσουάρ που δεν περιμέναμε να δούμε
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Οι ξέγνοιαστες διακοπές και το summer αξεσουάρ που δεν περιμέναμε να δούμε

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της για τη νέα σεζόν της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» η Άντζελα Γκερέκου, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η όμορφη ηθοποιός μάλιστα πόσταρε και την πρώτη της φωτογραφία στην οποία ποζάρει με χαλαρή διάθεση και άκρως καλοκαιρινή αφού την είδαμε με το πιο τέλειο summer αξεσουάρ. Πολλά έχουμε δει από δαύτα αλλά αυτό είναι απίθανο.

Πρόκειται για ένα panama καπέλο με μαύρη κορδέλα, το οποίο της πάει τέλεια!

Όσο για το υπόλοιπο look της από ότι μπορούμε να διακρίνουμε είναι ένα αέρινο μαύρο καφτάνι.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Αναφορικά με τις εξελίξεις της ηρωίδας της στη σειρά, η Αθηνά θα πληγωθεί βαθιά!

Στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA, πρόκειται να δούμε τον αστυνόμο Κουράκο να κρατάει μία πιο σκληρή στάση απέναντι στην Αθηνά και να την πιέζει-με κάθε τρόπο να ομολογήσει το έγκλημα, ώστε να ελαφρύνει την ποινή της.

Αλλά μάταια. Η Αθηνά τού λέει συνέχεια, και μάλιστα σε έντονο τόνο, ότι δεν κρύβεται εκείνη πίσω από τη δολοφονία του άντρα, με τον αστυνόμο Κουράκο να αναγκάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του.

Τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει οι δύο εραστές και τον εκβιασμό που δεχόταν εκείνη, ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια και τη διασύρει στη Μάνη, η τελευταία συζήτηση που είχαν και ηχογραφήθηκε στο κινητό του λίγο πριν δολοφονηθεί, καθώς επίσης και η σφαίρα που βρέθηκε στο κεφάλι του και προέρχεται από το ίδιο όπλο που υπάρχει στο σπίτι της και ανήκει στον Ιπποκράτη.

Συνεπώς, όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι η σκληρή γυναίκα έκανε αυτόν τον φόνο. Όπως θα δούμε, ο Κουράκος στέλνει την Αθηνά στον ανακριτή και στον εισαγγελέα για να δώσει κατάθεση και εκείνοι αποφασίζουν την προφυλάκισή της μέχρι τη δίκη.

Το νέο πέφτει σαν βόμβα σε όλη την περιοχή και άλλοι τη στηρίζουν, αλλά άλλοι την καταδικάζουν και δεν πιστεύουν τα λεγόμενό της.

Ο Λυκούργος βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα για το αν πρέπει να αναλάβει ή όχι την υπεράσπισή της και ενημερώνει τον Ιάκωβο, ενώ η Μαργαρίτα επικοινωνεί με τη Μαρία και της αποκαλύπτει όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες. Εκείνη, καταρρέει και θέλει να πάει άμεσα στη Μάνη για να σταθεί δίπλα στην κόρη της.

Ωστόσο, η Μαργαρίτα την αποτρέπει. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, η Αθηνά οδηγείται στη φυλακή και από την πρώτη κιόλας ημέρα έρχεται αντιμέτωπη με μία μυστηριώδη γυναίκα, την οποία πρόκειται να υποδυθεί η γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα, και της κάνει τη ζωή κόλαση!

Στα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς θα δούμε τη δίκη να ξεκινάει, με την Αθηνά να βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών αρχών αλλά και των ανθρώπων που κάποτε την εκτιμούσαν και τώρα της έχουν γυρίσει την πλάτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved