Ελένη Μενεγάκη: 4 + 1 φώτο που μας έδειξε τις ατέλειές της στα 53, εσύ τις παρατήρησες;
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: 4 + 1 φώτο που μας έδειξε τις ατέλειές της στα 53, εσύ τις παρατήρησες;

Η Ελένη Μενεγάκη στα 53 της χρόνια δημοσίευσε αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό και έδειξε τις ατέλειές της, εσύ τις παρατήρησες;

Είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση και δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της χωρίς φίλτρα και ρετούς γιατί απλά μπορεί!

Η Ελένη Μενεγάκη στα 53 της χρόνια είναι μία πανέμορφη γυναίκα αλλά έχει κάποιες ατέλειες για τις οποίες έχει μιλήσει μέσα από την εκπομπή της!

Η παρουσιάστρια μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή της είχε τονίσει: «Αυτή την περίοδο ο καθένας μας θέλει να αισθανθεί λίγο μα λίγο καλύτερα με το μαγιό του, γι’ αυτό είναι αυτή η εποχή…. Δεν θεωρώ ότι είναι η εποχή που λέει ο άλλος «θέλω να χάσω είκοσι κιλά…», άλλα πράγματα κοιτά ο καθένας μας, κοιτά τις λεπτομέρειες στο σώμα του πριν βάλει το μαγιό του»!

Μάλιστα, η ίδια είχε αναφερθεί στις ατέλειες που έχει στο σώμα της! Όπως όλες οι γυναίκες έχει κυτταρίτιδα και το είχε πει και μέσα από την εκπομπή της με έναν υπέροχο τρόπο: «Τα μπουτάκια μου είναι μικρά, αλλά έχουν τα θέματά τους»!

Και μπορεί να έχει τις μικρές ατέλειές της όμως δεν κάνει ρετούς σε καμία από τις φωτογραφίες που έχει ποστάρει με μαγιό στο instagram της και για του λόγου το αληθές δες τις πρόσφατες φωτογραφίες της που μας έδειξε τις ατέλειές της και είναι ένας λόγος να την λατρέψεις και εσύ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved