Μαρία Κορινθίου: Η απουσία από τα social media και η απάντησή της: «Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Η απουσία από τα social media και η απάντησή της: «Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα»

Μέσα από μια νέα της φωτογραφία και ένα μήνυμα η Μαρία Κορινθίου, απάντησε δημόσια για το λόγο που είναι λίγο εξαφανισμένη από τα social media.

Η απουσία της, έκανε τους followers της να ανησυχήσουν και μετά από μηνύματα που έλαβε, έδωσε την απάντησή της.

«Ηρεμία, γαλήνη….. φως και πολύ αγάπη!

Με ρωτάτε για κάποιο λόγο αν είμαι καλά επειδή είμαι λίγο εξαφανισμένη και υπερβολικά ήρεμη…. ποτέ δεν ήμουνα καλύτερα! Αποφορτίζομαι και είμαι τόσο ήρεμη. Το μόνο που θέλω είναι να περιβάλλομαι από ανθρώπους και καταστάσεις με φως, γαλήνη, αγάπη και θετικότητα! Όλα τα υπόλοιπα δεν χωράνε στο δικό μου περιβάλλον, δεν αξίζουν να βρίσκονται μέσα στη δίκη μου στρατόσφαιρα🪐
Έρχονται πολλά πολλά Υπέροχα γεμάτα φως που σύντομα θα σας τα πω όλα!», έγραψε η ίδια.

Δες τη φωτογραφία της

«Έκρυβα πολύ θυμό, από διάφορες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους που είχα γύρω μου. Θέλω ηρεμία στην ζωή μου, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα. Στα 20 μου έκλαψα πάρα πολύ, έχω γονατίσει και έχω σηκωθεί, στα 30 με έπιανε το παράπονο. Στη δεδομένη στιγμή, είμαι στη φάση του «ας λένε ό,τι θέλουν». Είτε είναι λεκτική επίθεση, είτε είναι λόγια, δεν θέλω να μου τα μεταφέρουν. Όσο πιο πολύ φως μοιράζεσαι, τόσο σου έρχεται διπλάσιο πίσω», επεσήμανε έχοντας δώσει βάση, όπως δήλωσε, την ψυχική υγεία της η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved