Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Οι διακοπές στην Κρήτη και οι ονειρεμένες οικογενειακές φωτογραφίες
Showbiz

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Οι διακοπές στην Κρήτη και οι ονειρεμένες οικογενειακές φωτογραφίες

Τις διακοπές του στο νησί που λατρεύει και δεν είναι άλλο από την Κρήτη, απόλαυσε ο Δημήτρης Λάλος και η οικογένειά του το φετινό καλοκαίρι!

Σε ένα μικρό αλλά χορταστικό διάλειμμα από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Σασμού, οι αγαπημένος μας Μαθιός παρέα με την κούκλα σύζυγό του και την κόρη τους πέρασαν στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης στην Κρήτη με τον ηθοποιό να μας χαρίζει υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα!

Το ζευγάρι μακριά από κάθε είδους υποχρέωση κι έχοντας μοναδική προτεραιότητα να περάσουν υπέροχες στιγμές το κατάφεραν κι αυτό αρκεί κανείς να το διαπιστώσει μέσα από τις τέλειες και γεμάτες χαμόγελα, φωτογραφίες τους.

Δες τις μοναδικές στιγμές τους μέσα από τη gallery που ακολουθεί

Αναφορικά με τις εξελίξεις του ρόλου του, ο Μαθιός κλείνεται στη φυλακή και σχεδόν χάνει το μυαλό του καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως δεν είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άγγελο.

Δεν ξέρει τι να κάνει, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, δεν ξέρει καν αν έχει χάσει οριστικά τη γυναίκα της ζωής του, τη Βασιλική. Αν τον πιστεύει ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος ή έχει ακούσει όλους όσοι υποστηρίζουν πως αυτός σκότωσε τον Άγγελο. Η Βασιλική για ακόμη μία φορά θα είναι η τραγική φιγούρα στην όλη ιστορία. Τα 'χει χαμένα. Βαθιά μέσα της ξέρει πως ο Μαθιός δεν είναι ο δολοφόνος του Άγγελου. Μετά από τόσες φουρτούνες όμως αδυνατεί να αντιδράσει αρχικά. Θέλει να βάλει το μυαλό της σε μία σειρά.

Ντυμένη νύφη όπως είναι και πνιγμένη στα κλάματα η Βασιλική ξέρει πως η θέση της είναι δίπλα στον άντρα που επρόκειτο να παντρευτεί. Φεύγει για τα κρατητήρια για να δει από κοντά τον Μαθιό και να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ξέρει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος. Και παρά το αρχικό σοκ, αποφασίζει να τον στηρίξει και να αποδείξει πως δεν ευθύνεται εκείνος για το φονικό. Μαζί με τον Νικηφόρο και την επίσης σοκαρισμένη Καλλιόπη, σκοπεύουν να βρουν τον πραγματικό ένοχο και να αποδείξουν την αθωότητα του Μαθιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved