Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανέβασε την πιο epic καλοκαιρινή φωτό… Το summer story της μέσα στο νερό
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανέβασε την πιο epic καλοκαιρινή φωτό… Το summer story της μέσα στο νερό

Ένα υπέροχο καλοκαίρι πέρασε φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια έχει πλέον επιστρέψει καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (5-09) η εκπομπή της Happy Day κάνει πρεμιέρα στον Alpha.

Ωστόσο η Σταματίνα σχεδόν καθημερινά μας χαρίζει φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις υπέροχες διακοπές της στην Πάρο, οπού και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Αυτή τη φορά όμως η Σταματίνα έκανε τη διαφορά και πόσταρε την πιο epic καλοκαιρινή φωτό με την ίδια να ποζάρει μέσα στο νερό, μια φωτογραφία καλλιτεχνική.

«Να τώρα που διάβαζα για το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων αναζήτησα μια καλοκαιρινή στιγμή ευτυχίας ! #summerisinmysoul», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα.

Δες την στη gallery

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 07:45 η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας χαρούμενης ημέρας, μίας ακόμη Happy Day!
Η παρέα του Happy Day δίνει χαμόγελο, χρώμα και λάμψη στα πρωινά μας, με άποψη και απαράμιλλο στυλ: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν και σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Ο Δήμος Βερύκιος αφουγκράζεται τον παλμό της επικαιρότητας και αναλύει τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις με την ιδιαίτερη ματιά του.
Ο Γιώργος Σατσίδης επιστρέφει στην παρέα με μπόλικη… Χολυγουντιανή αστερόσκονη.
Η Όλγα Λαφαζάνη με αποκλειστικές συνεντεύξεις μας φέρνει πιο κοντά σε πολυσυζητημένα πρόσωπα.
Ο Λευτέρης Μητσόπουλος ανακαλύπτει και αναδεικνύει τα «διαμαντάκια» του διαδικτύου.
Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 10η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved