Μάκης Δελαπόρτας: «Οι απώλειες για εμένα είναι ξεριζώματα ψυχής»
Showbiz

Μάκης Δελαπόρτας: «Οι απώλειες για εμένα είναι ξεριζώματα ψυχής»

Ο Μάκης Δελαπόρτας είναι από τους ανθρώπους που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για τις στιγμές γέλιου που έχει χαρίσει.

Ο Μάκης Δελαπόρτας «άνοιξε» την καρδιά του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιατρικό λάθος που τον οδήγησε στο να μην βλέπει για δεκαπέντε μέρες.

Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο στα βιβλία σας και στην υποκριτική. Παραμελήσατε καθόλου την προσωπική σας ζωή;

Όχι, ποτέ δεν παραμέλησα την προσωπική μου ζωή. Ταυτόχρονα υπήρχαν όλα. Αλίμονο αν παραμελούσαμε τα προσωπικά μας, δεν θα ζούσαμε τις μικρές απλές χαρές της ζωής όπως ο έρωτας, τα ταξίδια, οι φιλίες... Πάντα υπήρχαν στη ζωή μου. Απλά υπήρχαν κάποιοι περίοδοι που απομονώνουν περισσότερο καθώς το απαιτεί η δουλειά μου, και μπορεί κάποιες φορές να με έπνιγε. Γι’ αυτό κάνω και θέατρο το οποίο για εμένα είναι ψυχοθεραπεία.

Ένας άνθρωπος που εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας, δεν αποτελεί επακόλουθο η δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής;

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ παρεξηγημένη η έννοια της δημοσιότητας και δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούσα να παίξω αυτό το παιχνίδι. Έχω μάθει την αναγνωσιμότητα να την χειρίζομαι έτσι όπως εγώ θέλω. Είμαι πάντα ανοιχτός να μιλήσω με τον οποιονδήποτε αρκεί να είναι ευγενής. Δεν αισθάνομαι ξεχωριστός. Είμαι ένας γεννημένος καλλιτέχνης που μέσα από αυτό ζω και περνάω καλά

Η μοναξιά σας φοβίζει;

Δεν έχω αισθανθεί μέχρι στιγμής μοναξιά. Έχω δει όμως πως οι περισσότεροι από τους σπουδαίους και σημαντικούς, όταν σβήνουν τα φώτα να αισθάνονται μόνοι. Είναι το ότι φεύγουν από το προσκήνιο και σταματάει η δημιουργία τους. Δεν ξέρω πώς θα είμαι τα επόμενα χρόνια, προετοιμάζομαι γι' αυτό πάντως.

Έχετε αποχαιρετήσει πολλούς αγαπημένους σας. Πώς βιώνετε την απώλεια; Ο χρόνος βοηθάει να ξεπεραστεί;

Οι απώλειες για εμένα είναι ξεριζώματα ψυχής. Ειδικά για πολύ δικούς μου ανθρώπους. Είναι πληγές που δεν κλείνουν ποτέ απλά απαλύνονται από τον χρόνο. Όταν συμβαίνουν αυτές οι απώλειες δεν είμαι ψύχραιμος. Το ότι υπάρχει ένα φλας ή μια κάμερα δεν με αφορά καθόλου. Αν αισθάνομαι άσχημα θα το δείξω, θα εκφραστώ, δεν με ενδιαφέρει.

Είχατε περάσει ένα θέμα με τα μάτια σας σε ένα χειρουργείο, θέλετε να μας πείτε τι ακριβώς έχει συμβεί;

Είχα κάνει μια επέμβαση κήλης και στο χειρουργείο μου άφησαν ανοιχτά τα μάτια κατά λάθος με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα στην όραση όταν ξύπνησα. Δεν έβλεπα καθόλου και πονούσα φριχτά. Μου έκλεισαν τα μάτια για δεκαπέντε μέρες και δεν ήξερα αν θα επανέλθω και αν θα ξανά δω. Ήταν μια δοκιμασία για εμένα καθώς πραγματικά ένιωσα πως είναι να είσαι τυφλός για δεκαπέντε μέρες. Ήταν να κινηθώ νομικά αλλά τελικά δεν το έκανα γιατί επανήλθα. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά.

Στο βιβλίο της δικής σας ζωής ποιοι είναι οι βασικοί ήρωες;

Οι ήρωες των παιδικών μου χρόνων... που συνεχίζουν να είναι οι αγαπημένοι μου ήρωες. Η Αλίκη, η Ρένα, ο Δημήτρης, η Μάρθα, η Μαίρη, η Ζωή, η Τζένη

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved