Στέλλα Κονιτοπούλου: Η κρίση πανικού, οι φοβίες και η εσωτερική ηρεμία
Showbiz

Στέλλα Κονιτοπούλου: Η κρίση πανικού, οι φοβίες και η εσωτερική ηρεμία

Η Στέλλα Κονιτοπούλου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για διάφορα θέματα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φοβίες που έχει αλλά και στα social media στα οποία είναι πολύ ενεργή.

  • Έχετε βιώσει και κρίση πανικού. Φοβηθήκατε; Πώς το διαχειριστήκατε;

Ναι το έχω βιώσει. Η κρίση πανικού δεν είναι κάτι που θα πρέπει να φοβάται κανείς, το αντίθετο θα έλεγα. Είναι ένα ξέσπασμα του οργανισμού όταν νιώθει ανασφάλεια που πλέον δεν είναι διαχειρίσιμη.Έτσι γίνεται εργαλείο για τον άνθρωπο, ώστε να καταλάβει ότι έχει «πιάσει ταβάνι» σε αυτό που του συμβαίνει, κι εκεί είναι που κινητοποιείται για να αλλάξει την κατάσταση στην οποία ζει.

  • Έχετε φοβίες και ψυχαναγκασμούς;

Έχω αρκετές φοβίες, ναι. Δεν μπαίνω εύκολα σε πλοίο, σε ασανσέρ. Ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές! Aς πούμε χρησιμοποιώντας τις σκάλες κάνω και γυμναστική!

  • Σε τι πιστεύετε; Τι σας δίνει δύναμη στα δύσκολα;

Στον Θεό. Η προσευχή είναι μία διαδικασία πολύ προσωπική, που με ηρεμεί.

  • Είστε αρκετά ενεργή στα social media. Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητα για την προβολή της δουλειάς στη σημερινή εποχή;

Απολύτως απαραίτητα είναι. Το κοινό πια θέλεινα έχει άμεση επαφή με τα πρόσωπα που στηρίζει. Ωστόσο, είναι καλό να μπαίνουν όρια και σε αυτήν την έκθεση, ώστε να μην καταλήξει να είναι ριάλιτι της ζωής μας.

  • Παραμένετε πολύ όμορφη διαχρονικά. Κάνετε κάτι συγκεκριμένο για να βοηθάτε τον εαυτό σας σε αυτό;

Προτείνω να μιλάμε συχνότερα με τόσα καλά σχόλια που μου έχετε πει (γελάει)! Ευχαριστώ πολύ! Φροντίζω τον εαυτό μου σε φυσιολογικά πλαίσια. Περπατάω, παίζω τένις, δεν επιλέγω τροφές που κάνουν κακό βλ. ψωμί, ζάχαρη, τηγανητά φαγητά. Νομίζω όμως πως το πιο σημαντικό ότι φροντίζω για την εσωτερική μου ηρεμία. Αυτό μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να φαίνεται πιο όμορφος εξωτερικά, είπε η Στέλλα Κονιτοπούλου στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved