Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Μετά το εξώδικο, έρχεται αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Μετά το εξώδικο, έρχεται αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου

Η συνεργασία του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη τελείωσε άδοξα πριν καν ξεκινήσει με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου να προχωρά σε εξώδικα προς τον τραγουδιστή, Σχοινά αλλά και τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έστειλε εξώδικο στο ζευγάρι ζητώντας το ποσό των 60.000 ευρώ. Τα 20.000 ευρώ αφορούν στην Καίτη Γαρμπή για μια προκαταβολή που είχε λάβει την περίοδο του κορονοϊού όπου θα τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο, αλλά αναβλήθηκε και τα 40.00 ευρώ τα ζητά από τον Σχοινά.

Σύμφωνα με το Happy Day, η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο επιχειρηματίας θα καταθέσει νέα αγωγή, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και γενικώς για μια βλάβη που έχει υποστεί επικοινωνιακά η επιχείρηση.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο κύριος Αγαπηνός τόνισε: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000€που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη υπάρχουν αξιώσεις για ηθική βλάβη, γιατί η επιχείρηση έμεινε έκθετη στο κοινό, φάνηκε αναξιόπιστη. Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα τις επιχείρησης την αντιστοιχεί περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντησε».

Για το εξώδικο στην Καίτη Γαρμπή, ο κύριος Αγαπηνός ανέφερε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Διαβάστε επίσης:

Σχοινάς - Γαρμπή: Έλαβαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο - Τι έχει συμβεί; (Video)

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η αντίδρασή τους μετά το εξώδικο που έλαβαν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved