Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστος Σαντικάι μετά την γέννηση του γιου του - «Είμαι σοκαρισμένος...»
Showbiz

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστος Σαντικάι μετά την γέννηση του γιου του - «Είμαι σοκαρισμένος...»

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι χθες (21/9) υποδέχτηκαν στον κόσμο τον πρώτο τους.

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από μια ανάρτηση.

«Καλωσήρθες αντράκο μου! Λάουρα, σ’ ευχαριστώ, σ’ αγαπάω». «Καλώς ήρθες αντράκο μου Λάουρα Νάργες σε ευχαριστώ σε αγαπώ» έγραψε ο Χρήστος Σαντικάι στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το μαιευτήριο του γιου του που σκόρπισε απίστευτη ευτυχία στον ίδιο και τη Λάουρα αλλά και τις οικογένειές τους.

Η Λάουρα Νάργιες κρατούσε την εγκυμοσύνη της κρυφή τον πρώτο καιρό, θέλοντας να είναι σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά με το μωρό της αυτούς τους δύσκολους πρώτους μήνες.

Μάλιστα τo ζευγάρι τον περασμένο Ιούλιο είχε γιορτάσει με φίλους και στενούς συγγενείς όλες τις ευχάριστες εξελίξεις στις ζωές τους. Έχοντας αφήσει να εννοηθεί ότι είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους (χωρίς να αποκαλύψουν αν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ή αν έκαναν σύμφωνο συμβίωσης) θέλησαν να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους αλλά και να οργανώσουν το baby shower για να προετοιμάσουν την άφιξη του γιου τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» «τσάκωσε» τον Χρήστο Σαντικάι λίγη ώρα μετά τη γέννα έξω από τη μαιευτική κλινική, ο οποίος δήλωσε πως είναι σοκαρισμένος.

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved