Κατερίνα Δαλάκα: Η μικρή της αδερφή μεγάλωσε και είναι μια κούκλα- Η απίστευτη ομοιότητά τους!
Showbiz

Κατερίνα Δαλάκα: Η μικρή της αδερφή μεγάλωσε και είναι μια κούκλα- Η απίστευτη ομοιότητά τους!

Η Κατερίνα Δαλάκα, πέρα από την μεγάλη της αγάπη για τον αθλητισμό, το Α και το Ω στη ζωή της είναι η οικογένειά της, στην οποία και  έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Με μακριά ανοιχτά καστανά μαλλιά και σαρκώδη χείλη, η Σοφία θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις πιο διάσημες αθλήτριες, η οποία και έχει καταφέρει να κατακτήσει πολλές διακρίσεις με τις δυνατότητές της στο χώρο του αθλητισμού. Μάλιστα, το 2019, η ίδια κατάφερε να κερδίσει το Survivor, που ήταν ένα παιχνίδι που το αγάπησε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε εκεί και προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει μιλήσει πολλές φορές για την μεγάλη αδυναμία που έχει στην οικογένειά της και μάλιστα, μέσα από το Survivor είχε μιλήσει πολλές φορές για τους γονείς και τα αδέρφια της και ιδιαίτερα για την μικρή της αδερφή, Σοφία, η οποία και είναι μέχρι και σήμερα η μεγάλη της αδυναμία. Με μακριά ανοιχτά καστανά μαλλιά και σαρκώδη χείλη, η Σοφία θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Δαλάκα στο προφίλ της στο Instagram είδαμε το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η Σοφία, αλλά και το πόσο πολύ μοιάζει με την αδερφή της!

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές τους φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved