Τάσος Γιαννόπουλος: «Κάτι θα φέρει κοντά Νικόλα και Βανδώρο»
Showbiz

Τάσος Γιαννόπουλος: «Κάτι θα φέρει κοντά Νικόλα και Βανδώρο»

Τον Τάσο Γιαννόπουλο τον απολαμβάνουμε σε ρόλο κακού στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» που έκλεψε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις.

Όπως αποκαλύπτει ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο ήρωας που υποδύεται στην πραγματικότητα είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να αλλάξει, αλλά δεν τον αφήνει το παρελθόν του...

Περιμένατε τόσο μεγάλη αποδοχή για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»;

«Από τα δέκα πρώτα σενάρια που διάβασα, φαινόταν ότι έχει πάρα πολύ καλή βάση. Επίσης, είναι πολύ καλοί οι σκηνοθέτες,, η παραγωγή, η φωτογραφία... Γενικότερα φαινόταν? Εμείς την αγαπήσαμε και την πιστέψαμε αυτή τη δουλειά, αλλά πάντα υπάρχει η αγωνία για το πώς θα το δει ο κόσμος και η ανταπόκριση που υπήρξε μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά».

Ο Ηλίας Βανδώρος, που υποδύεστε, είναι ένας πολύ σκοτεινός τύπος.

«Ναι, είναι άνθρωπος της νύχτας, ένας τοκογλύφος, που έχει κάποια νυχτερινά μαγαζιά. Πρόκειται για παραβατικό άτομο. Οι ρόλοι, όμως, που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Σκαραγκάς δεν είναι μονοδιάστατοι. Το καλό και το κακό παλεύουν μέσα τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή»

Αυτό ισχύει και για τον Βανδώρο;

«Ακριβώς, θέλει να αλλάξει, προσπαθεί, αλλά το παρελθόν του δεν τον αφήνει. Η πάλη που γίνεται μέσα του έχει πολύ ενδιαφέρον, όπως και η σχέση με το γιο του. Η γυναίκα του έχει πεθάνει από ναρκωτικά κι έχει αναλάβει αυτός την ανατροφή του».

Βλέπουμε ότι ο Νικόλας ψάχνει πολύ την υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα τους;

«Υπάρχει και σύγκρουση και μεγάλη αντιπάθεια, αλλά συμβαίνει κάποιο γεγονός που τους φέρνει κάπως κοντά».

Μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει ο Βανδώρος; Έχει ηθικούς φραγμούς;

«Σίγουρα έχει, το θέμα είναι αν θα τους ξεπεράσει ή όχι. Ο άνθρωπος είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Το θέμα είναι αν θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας προς το καλό ή προς το κακό. Πού μπορεί να φτάσει ή να μη φτάσει κάποιος; Ποια είναι τα ηθικά διλήμματα που έχει, τι υπερασπίζεται;»

Είναι η πρώτη φορά που παίζετε δραματικό ρόλο;

«Στην τηλεόραση ναι, γιατί στο θέατρο έχω παίξει. Και είναι η πρώτη φορά που παίζω και σε αστυνομική σειρά, γι' αυτό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα»

Πώς βλέπετε φέτος τα πράγματα στην τηλεόραση;

«Πολύ θετικά. Πολ[1]W λες και ωραίες σειρές. Επίσης, το πρόγραμμα της ΕΡΤ είναι υπέροχο κι εύχομαι αυτή η άνθηση που ξεκίνησε μετά τον κορονοϊό να συνεχιστεί. Οι ελληνικές σειρές έχουν τη δυνατότητα να βγουν και έξω από τα σύνορα της χώρας».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved