Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τους γιους της
Showbiz

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τους γιους της

Όλοι έχουμε μια ιστορία να διηγηθούμε. Μια ιστορία που μας έχει σημαδέψει, μια ιστορία που θέλουμε να θυμόμαστε, μια ιστορία που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

Για τρίτη χρονιά η Δώρα Αναγνωστοπούλου και ο φακός του «Mega Stories» αναζητούν, αφουγκράζονται και δίνουν βήμα σε ιστορίες που αξίζει να ακουστούν.

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα περιστατικά με συμμορίες ανηλίκων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ως μητέρα δύο εφήβων πώς διαχειρίζεστε αυτές τις ειδήσεις; Το έχετε συζητήσει μαζί τους;

«Ευτυχώς, συζητάμε τα πάντα. Δεν θέλω να φοβούνται στη ζωή τους τα παιδιά μου και από μια πλευρά χαίρομαι που πολλές φορές αντιμετωπίζουν την όποια ανησυχία μου αφ’ υψηλού. Από την άλλη θα πρέπει να δεχθώ πως η εφηβεία έχει μια άγρια πλευρά που μπορεί να λειανθεί μόνο με καλύτερη εκπαίδευση και πραγματική στοργή και από την οικογένεια και από την οργανωμένη κοινωνία».

Απ’ όσα συμβαίνουν γύρω μας τι απασχολεί περισσότερο τους γιους σας και τι εσάς ως μητέρα τους;

«Οι γιοι μου είναι σε μια φάση που θέλουν να γίνουν κύριοι της ζωής τους. Ο μεγαλύτερος προπορεύεται και επειδή ο μικρότερος τρέχει να τον προλάβει κάνει πράγματα πιο νωρίς απ’ ό,τι είχε κάνει εκείνος. Αυτό που απασχολεί εμένα είναι να έχουν την ανατροφή που θα τους επιτρέπει να αποφεύγουν τις παγίδες. Αρα εμένα η δουλειά μου μαζί τους είναι τους δείχνω τις παγίδες χωρίς να τους τις παρουσιάζω σαν μπαμπούλες».

Είστε πολλά χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας. Αν ξεκινούσατε από την αρχή θα ακολουθούσατε και πάλι το ίδιο επάγγελμα; Αν ναι, θα αλλάζατε-διορθώνατε κάτι;

«Ναι, δεν είναι κάτι που έχω μετανιώσει, αυτή η δουλειά μου άρεσε απ’ όποιο πόστο και αν την υπηρέτησα και εξακολουθεί να μου αρέσει. Θα ήταν αλαζονικό από μέρους μου να πω πως δεν υπάρχουν πράγματα που δεν θα άλλαζα ή δεν θα διόρθωνα. Αλλά από την άλλη πρέπει να σας πω πως δεν έχω και το άγχος της τελειότητας. Είμαι αυτή που είμαι».

Ποια συμβουλή θα δίνατε σε μια νέα δημοσιογράφο που θα θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης; Θυμάστε κάποια συμβουλή που σας είχαν δώσει στο ξεκίνημά σας και την κρατάτε μέχρι σήμερα;

«Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με τις συμβουλές. Θυμάμαι κάποιον που μου είχε δώσει τη συμβουλή να μην ακούω κανέναν. Ακόμη και τώρα μου ακούγεται καλή σαν συμβουλή, αλλά ακόμη και τώρα δεν ξέρω αν είναι σωστή. Θα έλεγα επομένως πως μάλλον δεν έχει έρθει η ώρα να κάνω τον μέντορα…», λέει στο Βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved