Αθερίδου: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και η αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του γιου της
Showbiz

Αθερίδου: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και η αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του γιου της

Η σειρά «The friend», που υπογράφει και παράλληλα πρωταγωνιστεί στον - ΑΝΤ1 + , η κωμωδία που εναλλάσσεται με το δράμα, η σάτιρα των social media, η ψυχοθεραπεία, η σχέση ζωής με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, αλλά και ο ρόλος της μητρότητας που την άλλαξε ολοκληρωτικά.

Η Φωτεινή Αθερίδου αποτελεί μία από τις πιο φωτισμένες ηθοποιούς και δημιουργούς της γενιάς της

Στη σειρά «The friend» που υπογράφετε για τον ΑΝΤ1 + είναι ό,π πιο πρωτοποριακό υπάρχει φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Πώς εμπνευστήκατε την ιστορία;

Κατ’ αρχάς, ευχαριστώ! Την ιδέα την είχα εδώ και χρόνια, από τα 24 μου, αλλά δεν καθόμουν να της δώσω μορφή. Στην πρώτη καραντίνα, δεν ξέρω πώς, αλλά στρώθηκα και την έγραψα και μου βγήκε σαν κατάθεση ψυχής.

Με έξυπνο τρόπο και ωραία γραφή, είναι μια κωμωδία που κρύβει ένα δράμα. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να περάσετε μέσα από τη σειρά; Υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον σας που βιώνουν τόση μοναξιά ώστε να χρειάζονται τη βοήθεια ενός «ειδικού» φίλου;

Για «ειδικό» φίλο δεν γνωρίζω, καθώς πρόκειται για κατασκεύασμα της φαντασίας μου, αλλά ότι ζούμε στην εποχή των social media, ότι η λέξη φίλος έχει ευτελιστεί και αποκαλούμε έτσι ακόμα και αυτόν στο Facebook, αυτό ισχύει. Εγώ λοιπόν δημιούργησα μια σάτιρα αυτού του πράγματος. Δεν ήθελα όμως να το κάνω... βαρύ. Όλες οι εποχές, με τα καλά τους και τα κακά τους, έχουν κάτι που είναι και ανάλαφρο μαζί και σηκώνουν και χιούμορ. Οπότε αυτό στην ουσία θίγω, ταυτόχρονα με στιγμές περιπέτειας.

Βλέπουμε δύο δολοφονίες στο πρώτο επεισόδιο...

Στη συνέχεια συμβαίνουν ακόμα περισσότερα!

Στα πόσα επεισόδια ολοκληρώνεται η σειρά;

Έχουν γυριστεί 10 επεισόδια. Αυτά θα παρακολουθήσουμε και βλέπουμε... Στο 10ο επεισόδιο υπάρχει φινάλε.

Στη σειρά υποδύεστε μια κοπέλα έγκυο στο δεύτερο παιδί της, η οποία πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και συναντά τον φίλο». Πώς εμπνευστήκατε το ρόλο σας;

Δεν γνώριζα ότι θα κάνω αυτόν το ρόλο. Προέκυψε. Δημιούργησα μια κοπέλα που βιώνει μοναξιά και απόγνωση, παρόλο που αντικειμενικά, με δύο παιδιά και σύντροφο, δεν είναι καθόλου μόνη. Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον όμως να δείξω πόσο μόνη μπορεί να αισθάνεται μια γυναίκα σε αυτή την κατάσταση.

Εσείς πώς βιώσατε την εγκυμοσύνη σας και πώς ήσαστε μετά τον ερχομό του παιδιού σας;

Την εγκυμοσύνη τη βίωσα πολύ καλά. Το μετά ήταν δύσκολο. Με αιφνιδίασε. Ήταν μεγάλη αλλαγή, καθώς προέκυψαν ευθύνες από το πουθενά. Εγώ είχα συνηθίσει αλλιώς. Φίλους, μπαράκια, βόλτες... Αυτήν τη στιγμή όμως δεν θα άλλαζα τη ζωή μου ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου.

Τί σας έμαθε ο νέος σας ρόλος, αυτός της μητέρας;

Πολλά πράγματα! Το πιο απλό θα σας πω, αν και τα απλά είναι και τα πιο δύσκολα... Εάν έτρωγα τηγανητές πατάτες, π.χ., και κάποιος έπαιρνε μερικές από το πιάτο μου, δεν μου άρεσε καθόλου! Ένιωθα άσχημα. Τώρα το φαγητό μου ανήκει σε όποιον απλώσει το χέρι του στο πιάτο! Και πάρα πολλά άλλα. Αλλάζουν πολλά, αλλάζεις εσύ. Γίνεσαι άλλος άνθρωπος.

Με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, με τον οποίο είστε μαζί στη ζωή, συνεργάζεστε και επαγγελματικά. Πώς είναι η συνύπαρξη;

Στη σειρά δεν είχαμε κοινές σκηνές. Μακάρι να είχαμε διότι περνάμε όμορφα μαζί. Είμαστε ωραία παρέα.

Πηγή 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved