Κτεναβός: Ο τηλεοπτικός Οσμάν από το Κόκκινο ποτάμι αποκαλύπτει: «Σε όλες τις σκηνές ζητάω συγγνώμη»
Showbiz

Κτεναβός: Ο τηλεοπτικός Οσμάν από το Κόκκινο ποτάμι αποκαλύπτει: «Σε όλες τις σκηνές ζητάω συγγνώμη»

O Λάμπρος Κτεναβός, ως Οσμάν σπέρνει τον τρόμο στο διάβα του και στον δεύτερο κύκλο του «Κόκκινου ποταμιού» στο OPEN.

Ο ηθοποιός αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ξέρει να χειρίζεται εξαιρετικά την τέχνη του και με την υποκριτική του δεινότητα καταφέρνει να γίνεται... άκρως αντιπαθής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υποκλινόμαστε στο ταλέντο του.

Ο Οσμάν συνεχίζει να διώκει τους χριστιανούς με το ίδιο μένος

«Πρέπει να καθαρίσει τον τόπο από τους Πόντιους και τους Αρμένιους. θέλει να ξετρυπώσει τους πάντες. Ο Οσμάν είναι μια μηχανή που δουλεύει με πάρα πολλές στροφές και είναι αυτό που τον βοηθάει να νομίζει ότι έχει τον έλεγχο»
Κάποια στιγμή που θα αρχίσει να ρίχνει στροφές και να χαλαρώνει θα παγιδευτεί κιόλας. Εχει ανοίξει άλλωστε τόσα μέτωπα. Ο χαρακτήρας έχει στηθεί με γκεμπελικά στοιχεία».

Στον πρώτο κύκλο είχε μίσος στον Θέμη Παυλίδη. Τώρα το μίσος αυτό σε ποιον θα το διοχετεύσει; Στον Ισμαήλ που, παρά το γεγονός ότι είναι Τούρκος, θα θελήσει να τον εμποδίσει;

«Μπορεί να ασχοληθεί μαζί του αλλά ο Ισμαήλ δεν είναι ο δεύτερος Παυλίδης. Με εκείνον η κόντρα τους ήταν πολύ πιο βαθιά. Μεγάλωσαν μαζί, στη διπλανή πόρτα, ήταν σχεδόν συνομήλικοι. Ο Θέμης είχε όλα τα καλά και ο Οσμάν τίποτα. Μάλιστα ο πατέρας του Παυλίδη είχε τη μόνα του εργάτρια. Είχαν παράλληλο δρόμο που έβγαλε σε μίσοε. Τον Ισμαήλ τον θεωρεί προδότη και χαζό που πιστεύει σε ουτοπίες. Ότι δηλαδή μπορούμε όλοι να συνυπάρξουμε».

Θα συναντηθεί ξανά ο Οσμάν με την Ιφιγένεια;

«Πιστεύω πώς θα συμβεί κάποια στιγμή, θα είναι ένας κύκλος που θα κλείσει λογικά η Ιφιγένεια τους λογαριασμούς τους. Τώρα θα ταξιδέψει με τον γιατρό και θα προσπαθήσει να βρει τους δικούς της».

Επειδή συχνά σας βλέπουμε έφιππο, κάνατε μαθήματα ιππασίας ειδικά για τη σειρά;

«Ναι κι έχουμε δεθεί πολύ με τα' άλογα. Πήραμε ειδική εκπαίδευση .αλλά μάλλον είχα μια ,φυσική ροπή στην ιππασία γιατί μόυ φάνηκε εύκολο. Εχω το άλογό μου τον Δία. Δεν υπάρχει αυτό το πλάσμα. Τα άλογα έχουν προσωπικότητα, ευφυΐα, καθαρότητα. Είναι ανώτερα όντα».

Καθώς είναι πολύ σκληρές οι σκηνές που γυρίζετε, έχετε βρεθεί σε δύσκολη θέση;

«Σε όλες τις σκηνές ζητάω συγγνώμη. Κάθε κίνηση που κάνω είναι ντροπή, αλλά αυτό απαιτεί ο ρόλος και οι συνάδελφοί μου δείχνουν κατανόηση», εξομολογείται στο tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved