Νίκος Γκαραβέλας: Στον Ευαγγελισμό με πολλαπλά τραύματα μετά από μετωπική σύγκρουση σε τροχαίο
Showbiz

Νίκος Γκαραβέλας: Στον Ευαγγελισμό με πολλαπλά τραύματα μετά από μετωπική σύγκρουση σε τροχαίο

Από θαύμα φαίνεται ότι ζει ο Νίκος Γκαραβέλας, μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της Τρίτης στη λεωφόρο Αρτέμιδος όταν το τζιπ του συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο. 

«Το οτι μπορώ και γράφω και ειμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep Wrangler που οδηγούσα» γράφει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός σε ανάρτησή του στο Facebook, λίγα 24ωρα μετά, έχοντας στο πλευρό του τον αδελφό του Γιάννη ο οποίος αρχικά σοκαρίστηκε, όμως όταν διαπίστωσε πως ο Νίκος είχε τις αισθήσεις του και ήταν ελέγξιμη η κατάσταη της υγείας του ηρέμησε.

Ο Νίκος Γκαραβέλας φέρει αμυχές και τραύματα σε όλο του το σώμα, όμως είναι επιπόλαια και δεν κινδυνεύει η κατάσταση της υγείας της.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, θέλοντας να καθησυχάσει τους θαυμαστές τους και όλους όσοι είχαν θορυβηθεί από την είδηση ότι μετά το τροχαίο νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό, έσπευσε να κάνει μία ανάρτηση στην προσωπικη του σελίδα στο Facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εχθές το βραδυ φευγοντας απο το G Radio... ειχα μια σφοδρη μετωπικη συγκρουση με ενα αυτοκινητο με μεθυσμενο οδηγο που περασε στο αντιθετο ρευμα, χτυπωντας με ..με 140 χιλιομετρα την ωρα περιπου. Το οτι μπορω και γραφω και ειμαι ζωντανος οφειλεται στο σκληρο Jeep Wrangler που οδηγουσα... και Στον Αρχαγγελο...το μεσημερι δε η Μανα μου μου χαρισε μια κεντιτη εικονα της Παναγιας που η μονη ζημια που ειχε ηταν στο γυαλι της... θα παρακαλουσα να με συγχωρησετε αποψε που δεν θα ειμαι στην θεση μου. Ευχαριστω το προσωπικο του Ευαγγελισμου για την περιποιηση και ιδιαιτερα τον Μιχαλη Ψαρολογο που με εραψε...
Ευχαριστω τα site που σεβαστηκαν το ονομα μου ...και μου εδωσαν την ευκαιρια να γραψω οτι εγινε ... Σας Ευχαριστω και να προσεχετε...
ευχαριστω τον αδελφο μου ...που αν και τρομαξε...ηταν στηριγμα...
N.G».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved