Ξένια Καλογεροπούλου: «Ένα βράδυ δεν την άκουγα, πήγα στο δωμάτιό της και τη βρήκα νεκρή»
Showbiz

Ξένια Καλογεροπούλου: «Ένα βράδυ δεν την άκουγα, πήγα στο δωμάτιό της και τη βρήκα νεκρή»

Η 86χρονη σήμερα Ξένια Καλογεροπούλου παραδέχεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του συζύγου της Κωστή Σκαλιόρα, γνωστού δημοσιογράφου, μεταφραστή και κριτικού κινηματογράφου ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από εννέα χρόνια. 

«Η απώλεια του Κωστή δεν περνάει, ούτε τα γηρατειά. Ακούω ηχογραφημένα βιβλία, όπως το ' “Πόλεμος και ειρήνη”, αλλά και σύγχρονα. Τελευταία δυσκολεύομαι να βρω το κουμπί στο τάμπλετ μου. Δυσκολεύεται και η Μαρία, η γυναίκα που με βοηθάει. Είναι από τη Γεωργία, δεν ξέρει να διαβάζει. Η Μαρίνα που είχα παλαιότερα ήξερε, διάβαζε και τα βιβλία μου. Άλλη απώλεια. Είχαμε πάει στο σπίτι στο Πήλιο, ένα βράδυ δεν την άκουγα, πήγα στο δωμάτιό της και τη βρήκα νεκρή» περιγράφει η Ξένια Καλογεροπούλου σοκάροντας.

«Γράμμα στον Κωστή»

«Το βιβλίο “Γράμμα στον Κωστή” γράφτηκε αβίαστα μετά τον θάνατό του και αγαπήθηκε πολύ. Είχε τρομερό χιούμορ ο Κωστής. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ βαθύς, πολύ ευαίσθητος, πολύ μορφωμένος. Μου λείπει πάρα πολύ. Καμιά φορά μιλάω στο άδειο μαξιλάρι. Από τον Οκτώβριο του 2013 που έφυγε, δεν πήγα στον τάφο του. Η Αλκή, όταν πέθανε ο Γιώργος Σεβαστίκογλου και τη ρώτησαν “θα κάνετε μνημόσυνο;” απάντησε “δεν φτάνει που έκανα κηδεία”. Το ίδιο κι εγώ. καθόλου. Εγώ του μιλάω στο σπίτι μας».

Πηγή: Πρόσωπα, Η Καθημερινή

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved