Παναγιώτης Χατζηδάκης: Οι αλλαγές μετά το παιδί και η ζωή μετά την TV
Showbiz

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Οι αλλαγές μετά το παιδί και η ζωή μετά την TV

Έπειτα από έναν χρόνο αποχής από την τηλεόραση, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο Open.

Απολύτως συνειδητοποιημένος, απολαμβάνει τη νέα τηλεοπτική παρέα του και εξηγεί γιατί την ξεχωρίζει. Θυμάται τις όμορφες συνεργασίες της πορείας του και μας εκμυστηρεύεται πότε και ποιος τον κάνει να αισθάνεται καλός μαθητής.

  • Φέτος, ρωτάς «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Πώς νιώθεις σε αυτή την παρέα;

Μετά από έναν χρόνο που απείχα τηλεοπτικά, μου αρέσει που είμαι εκεί, γιατί οι εκπομπές είναι ομάδες και νιώθω καλά με αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους είμαι μαζί φέτος. Εχουμε αναπτύξει έναν κώδικα επικοινωνίας πολύ σύντομα, ταιριάζουν τα χνότα μας. Μου αρέσει που συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα στην επαγγελματική αντιμετώπιση. Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι ένας άνθρωπος που σου δίνει χώρο και χρόνο. Είναι πολύ φιλική. Δεν μου αρέσει να συζητάω γι' αυτά τόσο νωρίς και αισθάνομαι λίγο άβολα, αλλά, εδώ αισθάνομαι τα πράγματα πιο καθαρά.

  • Έχεις περάσει δύσκολα σε προηγούμενες συνεργασίες;

Δεν έχω περάσει δύσκολα και πιστεύω ότι ένα μεγάλο κομμάτι οφείλεται στο πώς αντιμετωπίζω εγώ τις συνεργασίες. Μπαίνω μέσα στη συνεργασία τόσο όσο και προσπαθώ από την αρχή να βάλω τα όριά μου. Ενώ με τους ανθρώπους που αισθάνομαι πιο οικεία αφήνομαι περισσότερο. Έχω κάνει πάρα πολλές συνεργασίες αλίμονο αν ήταν όλες καλές.

  • Λογικό, σε έναν χώρο αρκετά δύσκολο με πολλά και υποκειμενικά κριτήρια.

Ισχύει, όμως στο τέλος της ημέρας είναι μια δουλειά.

  • Αυτό τον χρόνο που έμεινες εκτός τηλεόρασης, τι έμαθες;

Όχι μόνο δεν ήμουν στην τηλεόραση, πρέπει να σου πω πως αυτό τον χρόνο δεν έβλεπα και τηλεόραση. Προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ ουσιαστικά. Το κάνω συχνά αυτό, γιατί με βοηθά να βλέπω πιο καθαρά. Όταν είμαστε πολύ μέσα σε ένα πράγμα, δεν μας αφήνει να βλέπουμε την ολοκληρωμένη εικόνα. Είναι καλό να μπαίνουμε στη θέση του θεατή. Δεν δουλεύεις για τον εαυτό σου. Το αποτέλεσμα της δουλειάς σου πρέπει να ικανοποιείτον τηλεθεατή.

  • Πώς σου φαίνεται η τηλεόραση φέτος;

Μου αρέσει περισσ’ότέρρ από άλλες χρονιές, γιατί είναι πολύ πιο δουλεμένο το κομμάτι των σίριαλ,και αυτό δίνει τη δυνατότητα σε νεότερους δημιουργούς να δείξουν την αξία τους. Μου αρέσει φέτος τηλεόραση, αν εξαιρέσεις κάπόια προγράμματα που θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν στη μεγάλη εικόνα της. Ένα από αυτά είναι το «Love island» και δεν το κρίνω ως προϊόν, γιατί σίγουρα κάποιους αφορά, αλλά πιστεύω ότι το timing δεν είναι σωστό.

  • Η τελευταία συνεργασία σου ήταν με την Ιωάννα Μαλέσκου. Σου λείπει από την τηλεόραση;

Θέλω να σου το εξηγήσω, γιατί έχω μιλήσει πολλέςφορές για την Ιωάννα. Αρχικά θα σου πω πως μίλησα, γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα στην εκπομπή να πω αυτά που ήθελα κι αυτό με πείραξε. Δεν μπορώ να την κρίνω ως θεατής όμως θα σου πω ότι –κατά τη γνώμη μου- καλά κάνει και απέχει. Το κάνω κι εγώ και πιστεύω πως όταν βλέπεις τα πράγματα από μακριά, έχεις πιο καθαρή εικόνα. Η Ιωάννα ήθελε να δείξει όλες τις ικανότητές της σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

  • Ποια συνεργασία θα ήθελες να επαναλάβεις;

Σίγουρα με την Τζένη Μπαλατσινού και με την κουμπάρα μου, τη Ράνια Θρασκιά. Ξεχωρίζω αυτές τις συνεργασίες, χωρίς να σημαίνει πως στις υπόλοιπες δεν πέρασα καλά.

  • Φαντάζεσαι τον εαυτό σου για πολλά χρόνια στην τηλεόραση;

Η τηλεόραση με έχει δοκιμάσει πολύ. Όμως, μου αρέσει και την αγαπώ. Είμαι ένας άνθρωπος που, αν φτάσει στα όριά του, κλείνει μηχανή και φεύγει. Έχω φοβερή υπομονή, αλλά, όταν φτάνω σε ένα σημείο που δεν αντέχω, γυρνάω τον διακόπτη και χαιρετάω.

  • Τι κάνει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μετά τη δουλειά;

Σκέφτομαι τι θα κάνω μετά την τηλεόραση. Πάντα έκανα παράλληλα κι άλλα πράγματα, είχα τις δικές μου επιχειρήσεις. Στην παρούσα φάση θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές γιατί αισθάνομαι κουρασμένος και θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα.

Κεφάλαιο οικογένεια

  • Τι μπαμπάς είσαι;

Είμαι ένας καλός μαθητής αυτό μπορώ να σου πω με σιγουριά. Έχω ένα παιδί που με αγκαλιάζει, με φιλάει και παράλληλα καθημερινά δοκιμάζει τα όριά μου. Κάποιες φορές έχει αυτό το βλέμμα που μου δείχνει έναν άνθρωπο που έχει ένα δεύτερο επίπεδο σκέψης από τώρα και με κάνει να σκέφτομαι διάφορα.

  • Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τη σχέση στο ζευγάρι;

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Αλλάζουν πολλά και όλα ξεκινούν από πρακτικά θέματα, όπως ο χρόνος. Δεν κοιμάσαι πολύ και δεν έχεις προσωπικό χρόνο. Όμως είναι μια άλλη κατάσταση και βρίσκεις άλλες ισορροπίες προσαρμόζεσαι·.

  • Ζήτησες βοήθεια σε σχέση με αυτές τις αλλαγές;

Όχι, γιατί, αν ρωτήσεις 200 άτομα, θα ακούσεις 200 διαφορετικές απόψεις. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Δεν μπορεί κανείς να μου πει πώς θα αντιδράσω εγώ σε κάτι, σε σχέση με τη γυναίκα μου ή με το παιδί μου, είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στη Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved