Δημήτρης Πετρόπουλος: Μετά την πρεμιέρα του στο θέατρο πήγε για... σουβλάκια!
Showbiz

Δημήτρης Πετρόπουλος: Μετά την πρεμιέρα του στο θέατρο πήγε για... σουβλάκια!

Επίσημη πρεμιέρα στο θεάτρο Νέος Ακάδημος είχε το βράδυ της Τετάρτης (2/11) η παράσταση Ποντικοπαγίδα.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με την ερμηνεία του και στο τέλος, όλοι οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε ο αγαπημένος ηθοποιός, πριν πάει στο σπίτι του, επέλεξε να γευματίσει σε κοντινό ψητοπωλείο όπου και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr.

Λίγα λόγια για την παράσταση Ποντικοπαγίδα

Στη νέα προσαρμογή του έργου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κίρκης Καραλή, μεταφερόμαστε, μια χιονισμένη μέρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε μια απομονωμένη πανσιόν μιας επαρχίας, προτού μπουν τα κινητά τηλέφωνα στις ζωές μας!

Οκτώ ήρωες (Μάριος Αθανασίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ράνια Οικονομίδου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Νίκος Πολυδερόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χάρης Τζωρτζάκης, Σάννυ Χατζηαργύρη) που όλοι τους κρύβουν ένα μυστικό, βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και επικίνδυνα ψέματα.

Ο φόβος τους κυκλώνει και ένας δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους. Μια ιστορία εκδίκησης με μεγάλές ανατροπές, έξυπνα τεχνάσματα και μια ποντικοπαγίδα που περιμένει το επόμενο θύμα της!

….η συνέχεια επί σκηνής στον ΝΕΟ Ακάδημο!

Δείτε τον Δημήτρη Πετρόπουλο στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved