Μίνα Αδαμάκη: «Η είδηση που κυκλοφορεί περί θανάτου δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν»
Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: «Η είδηση που κυκλοφορεί περί θανάτου δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν»

Για την φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ότι η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έκανε μία ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας,

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) αποκάλυψε ότι η Μίνα Αδαμάκη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, καλώντας τον κόσμο να σεβαστεί την κατάσταση και να περιμένει για νεότερα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι.

Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας».

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στο Βόλο στις 17 Ιουλίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, όπου και σπούδαζε τότε, στο έργο ” Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά “. Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα. Είχε ιδρύσει τον θίασο ” Θεατρική Συντεχνία “. Επίσης υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ” Ελεύθερης Σκηνής “. Ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έιχε παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Ορισμένες από αυτές είναι οι «Τρεις Χάριτες», «Το δις εξαμαρτείν», “Safe Sex”, «Τo κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved