Δήμητρα Αλεξανδράκη: Aνακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και ξέσπασε σε κλάματα
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Aνακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και ξέσπασε σε κλάματα

Με δάκρυα στα μάτια η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μετά τον απρόσμενο χωρισμό της, τον οποίο δίχως να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αποκάλυψε όταν follower της, τη ρώτησε σχετικά, μετακόμισε και είναι πολύ συγκινημένη που ξεκινά, όπως λέει μια νέα ζωή.

«Καταπληκτική φωτό! Ο σύζυγος την τράβηξε;». Εκείνη απάντησε στο σχόλιο ότι χώρισε, γράφοντας: «Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Το βράδυ της Δευτέρας (7-11) η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα», ανέφερε και συνέχεια με δάκρυα στα μάτια, είπε:

«Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved