Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ζουν πλέον μαζί!
Showbiz

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ζουν πλέον μαζί!

Κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια ζουν πλέον εδώ και λίγο καιρό ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, πηγαίνοντας τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα. 

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια και πλέον απολαμβάνουν μαζί την καθημερινότητά τους σύμφωνα με το Secret.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών είχε βυθιστεί στο πένθος τον Ιούνιο του 2018, όταν η σύζυγός του, Αναστασία, άφησε την τελευταία της πνοή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. «Ήρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Έπαθα πλάκα με το χαμόγελό της, την ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου», είχε αποκαλύψει για εκείνη στον Νίκο Χατζηνικολάου, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Πύρρος Δήμας αποφάσισε να μαζέψει τα κομμάτια του και να κάνει μία προσπάθεια για να προχωρήσει, γεγονός στο οποίο τον βοήθησε πολύ και η νέα του σύντροφος όταν βρέθηκε στον δρόμο του. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες του στίβου η οποία ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, κατέχοντας πολλά ρεκόρ. Το 2019 την είδαμε να συμμετάσχει στο Survivor 3 όπου και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Το ζευγάρι, όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση του άρχισε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με πιο πρόσφατη την έξοδό τους στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου με την Καίτη Γαρμπή πριν από λίγες μέρες καθώς είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιονίκης είναι στενός φίλος του τραγουδιστή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved