Άννα Μαρία Βέλλη: Αποσύρει τη δωρεά της στην Κιβωτό του Κόσμου - Όλα όσα υποστήριξε
Showbiz

Άννα Μαρία Βέλλη: Αποσύρει τη δωρεά της στην Κιβωτό του Κόσμου - Όλα όσα υποστήριξε

Η Άννα Μαρία Βέλλη προστέθηκε στην λίστα των επωνύμων που απέσυραν δωρεές από την Κιβωτό του Κόσμου μετά τις καταγγελίες. 

Κεραυνός εν αιθρία ήταν η καταγγελία ενός νεαρού, 19 ετών σήμερα, για σεξουαλική κακοποίηση από υπάλληλο σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, πριν μερικά χρόνια, όταν ήταν φιλοξενούμενος.

Εν συνεχεία, ακολούθησαν άλλες δύο καταγγελίες που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα.

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους και απέσυραν τις δωρεές που έκαναν στην ΜΚΟ.

Ανάμεσα σε αυτούς προστέθηκε και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μετά τις καταγγελίες αποφάσισε να αποσύρει κι εκείνη τη δωρεά που επρόκειτο να κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή Youtuber μαζί με την Μικρή Ολλανδέζα και την Fosbloque είχαν διοργανώσει ένα μεγάλο bazaar με ρούχα και παπούτσια, τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η Άννα Μαρία Βέλλη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social έγραψε:

«Μετά από συνεχείς αναφορές τις τελευταίες μέρες σε περιστατικά κακοποίησης από την Κιβωτό του Κόσμου, επιλέγουμε να αποσύρουμε τη δωρεά μας από τα έσοδα του μπαζάρ γιατί δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να στηρίξουμε οργανισμό που έστω και ως υπόνοια αυτή τη στιγμή δέχεται τέτοιες καταγγελίες.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το που θα διαθέσουμε τελικά τα έσοδα και φυσικά είμαστε ανοιχτοί να μας προτείνετε οργανισμούς που γνωρίζετε πως ίσως έχουν ανάγκη».

Δείτε στην παρακάτω gallery όλα όσα έγραψε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved