Το υπέροχο σπίτι της Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη με pop art αισθητική!
Showbiz

Το υπέροχο σπίτι της Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη με pop art αισθητική!

Ως μία από τις πιο δημοφιλείς fashionista των ημερών μας, η Σοφία Καρβέλα δεν θα μπορούσε ούτε στο ελάχιστο να μας απογοητεύσει σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη όπου ζει μόνιμα εδώ και χρόνια. 

Η 39χρονη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει χαρίσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από τον προσωπικό της χώρο όπου ζει ευτυχισμένα με τους δύο γιους της, Νέστορα και Νίκο.

Κάθε χώρος του ξεχωρίζει για τη minimal αισθητική του, με το ξύλο να κυριαρχεί κυρίως στο σαλόνι.

Τα ξύλινα έπιπλα και η μεγάλη βιβλιοθήκη στον συγκεκριμένο χώρο όπως και ο τεράστιος γκρι καναπές που δένει άψογα με τις λευκές καρέκλες, προσδίδουν μία πιο κλασική νότα όπως και τα χαλιά που έχει επιλέξει για να «ντύσει» πιο ζεστά το κεντρικό δωμάτιο που μοιράζεται καθημερινά η οικογένεια.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το σαλόνι δεν μετατρέπεται άνετα σε... γυμναστήριο ώστε να αθληθεί όσο και όποτε θέλει η ευτυχής μαμά. Έχει άλλωστε αρκετό κενό χώρο μιας και δεν τον έχει γεμίσει με πολλά αλλά μόνο με τα απαραίτητα έπιπλα. Έτσι, η άνεση και η λειτουργικότητα δείχνουν να παίζουν σημαντικότερο ρόλο για την οικοδέσποινα Σοφία Καρβέλα η οποία φυσικά έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία σε ένα για την ίδια από τα σημαντικότερα δωμάτια του σπιτιού της. Δεν είναι άλλο από την ντουλάπα της που φυσικά είναι ολόκληρο δωμάτιο. Είναι απόλυτα τακτοποιημένη η πλούσια γκαρνταρόμπα της στην οποία βρίσκεται κάθε πρωί πριν ξεκινήσει την ημέρα της προκειμένου να κάνει τους κατάλληλους συνδυασμούς για το ντύσιμό της.

Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω από το υπέροχο σπίτι της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved