Δέσποινα Γιαννοπούλου: «Η έκφραση «χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου» δεν είναι σχήμα λόγου»
Showbiz

Δέσποινα Γιαννοπούλου: «Η έκφραση «χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου» δεν είναι σχήμα λόγου»

ΣτΟργή: Η Δέσποινα Γιαννοπούλου υποδύεται τη Δώρα, την οποία έχουμε δει να φτάνει στο γραφείο της Γιατρού προσπαθώντας να διαχειριστεί τον επερχόμενο θάνατο της μητέρας της, αλλά και το μεγάλο μυστικό που ανατρέπει όλη της τη ζωή.

Η Δέσποινα Γιαννοπούλου μιλά για όσα θα ζήσει στη «ΣτΟργή» και μοιράζεται τη δική της εμπειρία από το γραφείο του ψυχοθεραπευτή.

Τι οδηγεί τη Δώρα στο γραφείο της Γιατρού;

«Η Δώρα κλείνει ραντεβού με τη Γιατρό επειδή η λατρεμένη της μητέρα έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και οι γιατροί δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι για την πορεία της. Προσπαθεί λοιπόν να προετοιμαστεί για τον επικείμενο θάνατό της. Πριν από τη συνάντηση με την ψυχολόγο, επισκέπτεται τη μητέρα της στο νοσοκομείο και αυτή της αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας».

Πώς νιώθει έχοντας μάθει πια το μεγάλο μυστικό, ότι, δηλαδή, ήταν υιοθετημένη;

«Αισθάνεται πως όλη η ζωή της μέχρι τώρα ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Δεδομένου, μάλιστα, ότι με τη μητέρα της είχε μια σχέση στενής εξάρτησης και προσκόλλησης, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η προδοσία που βιώνει είναι απόλυτη. Ό,τι ήξερε ως δεδομένο, ό,τι έζησε, ό,τι αγάπησε, για ό,τι θυσιάστηκε, δεν ήταν αυτό που νόμιζε. Ως εκ τούτου, καταρρέει».

Τα λόγια που ακούει από τη Γιατρό καταφέρνουν να απαλύνουν κάπως τον πόνο που νιώθει;

«Τα λόγια της Γιατρού αποτελούν βάλσαμο για την ψυχή της. Νιώθει ότι μπορεί πραγματικά να ακουμπήσει κάπου, τώρα που ο κόσμος, όπως τον ήξερε εκείνη, διαλύθηκε. Δεν είναι όμως μόνο τα λόγια της Γιατρού, είναι ότι και η ίδια τείνει ευήκοα ώτα. Ο τρόπος που την ακούει, ξεκλειδώνει σκέψεις και αναμνήσεις θαμμένες κάτω από το αίσθημα του καθήκοντος και της συνήθειας. Ξέρετε τι βρίσκει η Δώρα στο γραφείο της Γιατρού; Κατανόηση και θαλπωρή».

Θα καταφέρει να βρει και τον τρόπο να ξεπεράσει τα όσα νιώθει και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της;

«Ας αφήσουμε την ιστορία να κυλήσει και ας τη ζήσουμε μαζί βήμα βήμα.»

Προσωπικά έχετε αισθανθεί την ανάγκη να μιλήσετε σε ψυχολόγο;

«Όχι μόνο έχω νιώσει αυτή την ανάγκη, αλλά δεν δίστασα και να το κάνω. Ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου και δεν μπορούσα να διαχειριστώ την απώλεια. Θεωρώ ότι με βοήθησε πολύ. Αλλά και χωρίς απαραίτητα να έχει συμβεί κάτι τραγικό, θα το ξαναέκανα δίχως δεύτερη σκέψη αν μου γεννιόταν η ανάγκη. Μου φαίνεται παράλογο να πονάς κάπου και να μην πηγαίνεις στο γιατρό! Τόσο απλά, ξεκάθαρα και χωρίς ταμπού».

Πόσο προετοιμασμένη είστε για τις ανατροπές που επιφυλάσσει η ζωή;

«Αυτό που μου έχουν μάθει οι ανατροπές της ζωής είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι να συμβεί κάτι. Η έκφραση «χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου» δεν είναι σχήμα λόγου, συμβαίνει. Ας χαιρόμαστε λοιπόν το τώρα κι ας είμαστε ανοιχτοί στο αύριο, χωρίς φόβο αλλά με πάθος», λέει στο 7 μέρες Tv η ηθοποιός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved