Πένυ Αγοραστού: Η δουλειά στο Alter, η λατρεία για την υποκριτική και η στήριξη των γονιών της
Showbiz

Πένυ Αγοραστού: Η δουλειά στο Alter, η λατρεία για την υποκριτική και η στήριξη των γονιών της

Η Πένυ Αγοραστού έχει αναλάβει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Μαύρο Ρόδο και μιλάει για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, για τον πρότερο βίο που είχε, όταν ασχολούνταν με τη δημοσιογραφία και δούλευε στο Alter. 

Η αγαπημένη ηθοποιός λοιπόν αναφέρθηκε στη συνέντευξή της για τη δουλειά που είχε ως δημοσιογράφος στο Alter που δεν υπάρχει πια αλλά και για στην απόφασή της να αφοσιωθεί στην υποκριτική που ανέκαθεν λάτρευε...

Αρχικά είχες σπουδάσει υποκριτική αλλά για κάποια χρόνια ασχολήθηκες με τη δημοσιογραφία. Τι σε έκανε να αλλάξεις κατεύθυνση;

Όσο ήμουν στη σχολή υποκριτικής, παράλληλα εργαζόμουν στο Alter, στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Σύντομα όμως συνειδητοποίησα πως είχε φτάσει η στιγμή να ασχοληθώ με αυτό που σπούδαζα και αγαπούσα. Το κομμάτι της δημοσιογραφίας ήταν κάτι που με ενδιέφερε τότε και ήθελα να το δοκιμάσω. Ήθελα να δω τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, ώσπου το έκανα, τα απομυθοποίησα όλα και ηρέμησα.

Θυμάσαι κάποιο απρόοπτο που να σου είχε συμβεί εκείνη την εποχή;

Δεν θα ξεχάσω ένα συμβάν. Όταν είχε έρθει η Μπιγιονσέ στην Ελλάδα, έπρεπε να είμαι εκεί για να καλύψουμε το ρεπορτάζ και ένας συνάδελφος τότε από αντίπαλο κανάλι μού τράβηξε επίτηδες το καλώδιο του μικροφώνου και της κάμερας. Δυστυχώς, συμβαίνουν αυτά.

Ως ηθοποιός έχεις αντιμετωπίσει κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά;

Όχι, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι. Είναι πιο ήρεμα και φιλικά τα πράγματα, δεν κυνηγάει κανείς το αποκλειστικό. Κάποιοι προσπαθούν πολύ να φανούν, αλλά εκεί μπορεί να πάρεις τα μέτρα σου και να διατηρήσεις τις καταστάσεις σε ισορροπία.

Θα μπορούσες να επιστρέψεις κάποια στιγμή στη δημοσιογραφία;

Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ ποτέ ξανά με το ρεπορτάζ, αλλά θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την παρουσίαση. Μου είχε γίνει και μια πρόταση, αλλά δεν μου άρεσε. Αν μου πρότειναν όμως να παρουσιάσω κάποιο τηλεπαιχνίδι ή μια εκπομπή και μου άρεσε, θα το έκανα.

Ονειρευόσουν από μικρή να γίνεις ηθοποιός;

Ήμουν σίγουρη πως αυτό τον δρόμο θα ακολουθούσα, θυμάμαι να πηγαίνω μπροστά στον καθρέφτη και να υποδύομαι ρόλους και να τραγουδάω. Το έλεγα στους γονείς μου συνεχώς, οπότε όταν τους το ανακοίνωσα στα 18 μου, δεν παραξενεύτηκαν καθόλου.

Θα πρέπει να έχεις πολύ καλή σχέση με τους γονείς σου.

Βέβαια. Με στηρίζουν σε κάθε μου απόφαση. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όποτε και αν χρειαστώ κάτι, ξέρω πως είναι στο πλευρό μου. Ποτέ δεν χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια από κάποιον ξένο άνθρωπο. Έχω πάντοτε τη δική τους ασφάλεια.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved