Super Κατερίνα: Κατέρρευσε η Κατερίνα Σαβράνη στον «αέρα»! «Είναι φρικαλέο… συγγνώμη»
Showbiz

Super Κατερίνα: Κατέρρευσε η Κατερίνα Σαβράνη στον «αέρα»! «Είναι φρικαλέο… συγγνώμη»

Super Κατερίνα: Κατέρρευσε η Κατερίνα Σαβράνη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή.

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος, την ρώτησε για την υπόθεση του Κολωνού, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», δεν άντεξε.

Ξέσπασε σε κλάματα, διέκοψε την συνέντευξη και ζήτησε «συγγνώμη».


«Έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτή την υπόθεση! Είναι ένα πράγμα το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου», είπε η Κατερίνα Σαβράνη με λυγμούς και συνέχισε: «Είναι φρικαλέο να σκέφτεσαι ότι ένα παιδί περνάει τέτοια πράγματα… Συγγνώμη», είπε και διέκοψε κλαίγοντας.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

«Όλες οι σχέσεις περνάνε διακυμάνσεις για να εξομαλυνθούν οι αιχμές. Τα πράγματα που μας ενώνουν έχουν την ίδια πηγή, το φως και το φως είναι και στους δυο μας. Είναι αυτό που αγάπησα σε εκείνον», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ένας από τους ρόλους «κλειδιά» στη νέα παραγωγή του Alpha που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις είναι αυτός της Πιπίτσας, τον οποίο υποδύεται η Κατερίνα Σαβράνη
Η τηλεοπτική Πιπίτσα είναι παντρεμένη στη σειρά με τον Μάρκο Γιαννόπουλο, τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Πλαΐνης.

Ο ρόλος της στη σειρά

Πιπίτσα Γιαννοπούλου (Κατερίνα Σαβράνη)

Στις ηθοποιούς που θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών» ανήκει κι η Κατερίνα Σαβράνη, η οποία θα υποδυθεί έναν από τους πιο ιδιαίτερους χαρακτήρες της σειράς. Νοικοκυρά, σύζυγος του Μάρκου, μητέρα της Γεωργίας και του Στέφανου. Ο πατέρας ήταν ιχθυοπώλης και η μητέρα της νοικοκυρά, έχει άλλα πέντε αδέρφια. Ως οικογένεια ζούσαν φτωχικά χωρίς ανέσεις στα Καμίνια.

Το βιοτικό της επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς από τότε με αποκορύφωμα το μοντέρνο διαμέρισμα που αγόρασαν. Φλύαρη και φορτική, επεμβαίνει χωρίς τακτ στη ζωή των παιδιών και του άντρα της. Είναι η σύζυγος που πηγαίνει συνεχώς στη δουλειά του συζύγου της χωρίς καν να ειδοποιήσει. Όνειρό της να ανέβουν τα παιδιά της κοινωνική τάξη και μαζί τους να συμπαρασύρουν και αυτή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved