Λογοθέτης για Μια νύχτα του Αυγούστου:«Εγώ βλέπω το κομμάτι που άφησα πίσω»
Showbiz

Λογοθέτης για Μια νύχτα του Αυγούστου:«Εγώ βλέπω το κομμάτι που άφησα πίσω»

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. 

Ηθοποιός χαμηλών τόνωνκαι μεγάλου ταλέντου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης επέστρεψε στη μικρή οθόνη ως γιατρός Νίκος Κυρίτσης στη σειρά της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του και αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που έζησε κατάτη διάρκεια των γυρισμάτων.

H-συνέχεια του «Νησιού», που δεν είναι από άλλη από το «Μια νύχτα του Αυγούστου», τι πρόσφερε σεναριακά;

Βλέπουμε πιο βαθιά κάποια πράγματα στην εξέλιξη των ανθρώπων. Εγώ βλέπω το κομμάτι που άφησα πίσω και δεν δουλεύτηκε, διότι η σειρά τελείωσε στα 26 επεισόδια και θα μπορούσε να συνεχιστεί κι άλλο. Τώρα είναι σαν να ολοκληρώνεται η ιστορία του Νίκου και της Μαρίας. Σαν να βλέπουμε και αυτούς τους χαρακτήρες – πλην του Μανόλη (σ.σ.: Γιώργος Καραμίχος), που θεωρώ ότι τόσο το βιβλίο όσο και το σενάριο ουσιαστικά είναι πιο κοντά στη δική του ιστορία-, να ολοκληρώνουν κι εκείνοι την ιστορία τους. Γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι έμειναν μαζί; Γιατί αγαπήθηκαν; Ποιοι είναι; Αν και 14 επεισόδια είναι λίγα για να μπορέσεις να αναπτύξεις τόσους πολλούς χαρακτήρες μαζί. Ωστόσο, χάρηκα πάρα πολύ που δούλεψα με τη Ζωή (σ.σ.: Σγουρού) που τη γνώρισα ως α' βοηθό σκηνοθέτη στο «Νησί». Χάρηκα πάρα πολύ που ξανασυνάντησα τη Γιούλικα, τη Βικτόρια (σ.σ.: Χίσλοπ)... Ήταν πολύ ωραίο που έγινε όλο αυτό, κι ας έγινε ενδεχομένως λίγο βιαστικά.

Στην προσωπική σας ζωή είστε ένας ευτυχισμένος μπαμπάς και σύζυγος...

Με τα χρόνια πιστεύω ότι το «in the pursuit of happyness», αυτή η μανία των τελευταίων χρόνων να είσαι ευτυχισμένος, είναι λίγο φρεναπάτη. Τι σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος; Το να είσαι ευτυχισμένος είναι μια ωραία ευχή να δώσεις σε κάποιον που έχει γενέθλια, που παντρεύεται, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πάντα ευτυχισμένοι στη ζωή μας. Είναι λίγο ουτοπικό. Παρ’ όλα αυτά, περνώ πολύ ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και το γιο μου. Θεωρώ ότι είναι ό,τι ωραιότερο έχει συμβεί στη ζωή μου η γονεϊκότητα και η συντροφικότητα που μου προσφέρει η Ευσταθία, αλλά δεν είναι πάντα όλα ρόδινα. Υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω στις σχέσεις και αυτή είναι και η ομορφιά της ζωής

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved