Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Δεν με αγγίζουν να κακοπροαίρετα σχόλια»
Showbiz

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Δεν με αγγίζουν να κακοπροαίρετα σχόλια»

Το επίθετό του, μια ιστορία από μόνο του. Η φωνή του, ανατριχιαστική. Τι κι αν ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μάς συστήθηκε πρόσφατα στο τραγούδι; Έχει γίνει ήδη γνωστός με τραγικό τρόπο, μέσα από τον χαμό του δημοφιλούς αδερφού του...

Ο ίδιος έχει πάρει πολύ σοβαρά τη δουλειά του. Στην «Αυτοκίνηση», όπου εμφανίζεται με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη, «βάζει φωτιά», με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Και είναι μόλις 21ετών.

Η ομοιότητα της φωνής του με εκείνη του αδικοχαμένου Παντελή, μεγάλη... «Είναι ευλογία για μένα. Το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι που ξαφνιάζει τους γύρω μου, ξαφνιάζει, όμως δεν παύει να είναι και μαγικό», δηλώνει στο «Secret».

Με το που πιάνει το μικρόφωνο βλέπει στα μάτια του κόσμου τη δίψα να τον ακούσει. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αμφισβητούν τις ικανότητές του, κάνοντας σύγκριση: «Την πρώτη φορά είναι προκατειλημμένοι. Το αισθάνομαι, όμως μου δίνει χαρά το γεγονός ότι, αφού με ακούσουν, διασκεδάζουν μαζί μου και με παραδέχονται», εξηγεί. Όσο για το καλύτερο σχόλιο που έχει ακούσει: «“Μόνο από σένα μπορούμε να ακούμε τα τραγούδια του Παντελή», μου λένε και αυτό με συγκινεί. Είναι πολύ τιμητικό για μένα, παρόλο που τα λένε εξαιρετικά πολλοί τραγουδιστές».

Η αλήθεια είναι πως ο Κωνσταντίνος με το που ανέβηκε στην πίστα είχε ένα κοινό «προίκα» από τον αδερφό του: «θα σου πω ότι είχα βήμα ως προς το να με ακούσουν, δηλαδή από έναν άλλον που δεν είχε αδερφό τον Παντελή Παντελίδη. Αυτό δεν σημαίνει πως τους είχα κερδίσει από πριν. Ήταν εύκολο να ακουστώ, όχι να τους κάνω δικό μου κοινό. Αυτό έγινε αφότου τραγούδησα και με αποδέχτηκαν». Οσο για τα κακοπροαίρετα σχόλια που τον θέλουν να μιμείται τον αδερφό του, ο ίδιος δεν αντιδρά.

«Ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Δεν θα τους πείσω με κάποιον άλλον τρόπο παρά μόνο με τη δουλειά μου. Δεν με αγγίζουν αυτά τα σχόλια, όμως με αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη βελτίωσή μου ως καλλιτέχνη. Ακούω κάθε κριτική με χαρά, για να διορθώνομαι, αν χρειάζεται. Κανείς δεν είναι τέλειος, πόσω μάλλον κάποιος στην ηλικία μου, που τώρα ξεκινάει. Εγώ θέλω να μιλώ με τη δουλειά μου», αναφέρει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved