Γιώργος Νικολαΐδης: Αυτές είναι οι γκουρμέ συνταγές του γιου της Βανδή – Πάρτε ιδέες
Showbiz

Γιώργος Νικολαΐδης: Αυτές είναι οι γκουρμέ συνταγές του γιου της Βανδή – Πάρτε ιδέες

Ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Γιώργος Νικολαΐδης έχει ξεπεράσει τη μαμά του στη μαγειρική και μία μέρα πριν τα Χριστούγεννα σας παρουσιάζουμε τα πιο γκουρμέ του πιάτα και πάρτε και εσείς ιδέες για το τραπέζι σας! 

Είναι ένας μικρός σεφ και δεν έχει ξετρελάνει μόνο την τραγουδίστρια αλλά και όλους εμάς που βλέπουμε τα πιάτα του!

Ο Γιώργος άφησε τα απλά πιάτα που έφτιαχνε στην οικογένειά του και… ξεκίνησε να ετοιμάζει μόνος του γκουρμέ πιάτα τα οποία έχουν ξετρελάνει τη μαμά του, τη Δέσποινα Βανδή η οποία τα γεύεται όλα!

Μάλιστα, σε μία ανάρτησή της είχε σχολιάσει: «Τι φτιάχνει αυτό το παιδί δεν με αφήνει να αγιάσω» και είχε ετοιμάσει λαχταριστό ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο 15χρονος Γιώργος Νικολαΐδης έχει Instagram account και δεν πάει ο νους σου τι φωτογραφίες έχει ποστάρει!

Οι φωτογραφίες που ο Γιώργος ποστάρει ανά διαστήματα δεν έχουν να κάνουν με στιγμές της καθημερινότητάς του αλλά μόνο με τα πιάτα που ο ίδιος ετοιμάζει.

Φαίνεται πως η αγάπη του για τη μαγειρική είναι τεράστια αφού καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα και πειραματίζεται με ωραίες ιδέες, φρέσκα υλικά και έμπνευση και αυτή τη φορά ετοίμασε ένα πιάτο για τη μαμά του και... ζηλέψαμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved