Αναστασοπούλου: Έτσι οργανώνει το γεύμα της κόρης της για το σχολείο και η μικρή ξετρελαίνεται!
Showbiz

Αναστασοπούλου: Έτσι οργανώνει το γεύμα της κόρης της για το σχολείο και η μικρή ξετρελαίνεται!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εκτός από μια επιτυχημένη ηθοποιός είναι και μια υπέροχη μανούλα που λατρεύει τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της.

Η ίδια παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τις κόρες της και τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο και προσπαθεί να μαγειρεύει έτσι ώστε όλοι οικογενειακώς να τρώνε υγιεινά και σωστά!

Πρόσφατα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τι παίρνει η κόρη της, Λυδία, στο σχολείο, και πώς τα οργανώνει!

Δεν θέλει κόπο ούτε τρόπο παρά μόνο σωστή οργάνωση! Η ηθοποιός επιλέγει μάλιστα και πολύχρωμα ταπεράκια που μόνο που τα βλέπεις γίνεται πιο ευχάριστη η διαδικασία!

Όπως είδαμε στη φωτογραφία που μοιράστηκε η ίδια μαζί μας, το κύριο φαγητό ήταν οι φακές, ενώ ως συνοδευτικά επέλεξε να της βάλει τυρί, μήλο, καρότο, σταφίδες και καλαμπογκοφρέτες.

Πρόκειται για ένα πλήρες γεύμα που έχει τα πάντα και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ένας άνθρωπος και ειδικά ένα παιδί.

Να θυμίσουμε πως «Μαθαίνω στα παιδιά μου να σκέφτονται ότι είναι πάρα πολύ ψηλά, ότι θα είναι αστέρια, θα είναι μέσα στα πιο λαμπερά, στα πιο υγιή, στα πιο ευτυχισμένα. Ο στόχος, μου είναι να μην έχουν φόβους, γιατί ο φόβος ακινητοποιεί. Στη θρησκεία μας ο φόβος πρακτικά είναι ο Διάολος. Δεν μπορεί να έχουμε φόβους, ο φόβος είναι το μυαλό. Αν η ψυχή είναι καλά και είναι όσο πιο κοντά στην αγάπη, το εξουσιάζει αυτό και το ακυρώνει. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ζωής μου», είχε δηλώσει παλαιότερα η ίδια στο Λοιπόν.

Δείτε το γεύμα που ετοίμασε για την κόρη της στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved