Μιχάλης Μόσχου: Η Eurovision, τα ευτράπελα στην πίστα και οι αγενείς συμπεριφορές
Showbiz

Μιχάλης Μόσχου: Η Eurovision, τα ευτράπελα στην πίστα και οι αγενείς συμπεριφορές

Η μουσική ήταν το συναισθηματικό του καταφύγιο, ενώ η μαγειρική είναι άρρηκτα συνδεμένη με τα παιδικά του χρόνια. Ο Μιχάλης Μόσχου είναι σήμερα καταξιωμένος τραγουδιστής και επιτυχημένος σεφ και νιώθει ευλογημένος που έκανε τις δύο μεγάλες του αγάπες επάγγελμα.

Ο ίδιος έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την συμμετοχή του στην Eurovision, για την μαγειρική αλλά και για τα ευτράπελα που βίωσε στις πίστες.

Το 2000 εκπροσώπησες την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι «Νόμιζα».

Ήταν μαγική εμπειρία. Δεν έχω δει πιο άρπα διοργάνωση στη διάρκεια των 25 χρόνων που τραγουδάω. Όταν βγήκαμε στη σκηνή μάς ήρθε ένα απίστευτο κύμα ενέργειας από το κοινό. Μας πλημμύρισε φως και αστερόσκονη.

Όσον αφορά την άλλη σου αγάπη, υπήρξες βασικός σεφ στο εστιατόριο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή, επιμελήθηκες το μενού στο «Kores Boutique Hotel &ϊ Spa» και έχεις συνεργαστεί με μερικά από τα πιο ιδιαίτερα εστιατόρια στην Αθήνα

Όταν ξεκινούσα τη σχολή μαγειρικής δεν μπορούσα να διανοηθώ αυτή την εξέλιξη. Έως σήμερα και στα δύο μου επαγγέλματα λειτουργώ ως ερασιτέχνης. Έχω την ευτυχία να κάνω επάγγελμα τα χόμπι μου και δεν σου κρύβω πως λειτουργούν επάνω μου θεραπευτικά. Τον πόνο, τη χαρά, γενικότερα κάθε συναίσθημά μου το εκφράζω μέσω του τραγουδιού. Η μαγειρική είναι καθαρά η ψυχαγωγία μου. Δημιουργώντας ένα φαγητό περνάω καλά. Δεν βαριέμαι ποτέ.

Ο καλός σεφ πρέπει να έχει τις συνταγές του;

Ο κάθε σεφ πρέπει να έχει δική του σχολή. Μια δική του κατεύθυνση στη μαγειρική και στον τρόπο που τη βλέπει. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τη healthy κουζίνα και την τροφογνωσία. Τι περιέχει δηλαδή η πρώτη ύλη και ρε τι μας κάνει καλό ή κακό.

Ποια είναι τα πιο αξιοπερίεργα ή αστεία πράγματα που σου έχουν συμβεί τη νύχτα;

Θα σου διηγηθώ ένα σκηνικό: ετοιμάζομαι να βγω στη σκηνή και συνομιλώ με συναδέλφους μου ενώ ακούω την εισαγωγή μου. Με το που εμφανίζομαι, αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος στα πρώτα τραπέζια με κοιτά προς τα κάτω. Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι δεν φοράω παπούτσια. Ντράπηκα πολύ αλλά συνέχισα να τραγουδάω σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σε ένα ντουέτο, επίσης, με συνάδελφο μαγκώθηκε το δακτυλίδι μου στο φόρεμα της τραγουδίστριας και προσπαθώντας να το τραβήξω έφυγε όλο το πάνω μέρος του. Το αποτέλεσμα ήταν να βάλω το χέρι μου στο στήθος της ώστε να καλύψει το γυμνό κορμί της. Μείναμε έτσι μέχρι το τέλος του κομματιού.

Στη μαγειρική έχεις βιώσει αγενείς συμπεριφορές ή ευτράπελα;

Όταν ήμουν εκπαιδευόμενος, ο σεφ έβριζε πολύ. Αποφάσισα να του εξηγήσω ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τη συμπεριφορά του. Έτσι άλλαξε άρδην στάση απέναντι μου.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved