Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Είμαι τραγουδιστής του ενός τραγουδιού»
Showbiz

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Είμαι τραγουδιστής του ενός τραγουδιού»

Τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη τον απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», ενώ φέτος συμμετείχε και στο μουσικό σόου, J2US.

Ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την τηλεόραση, για το restart που έκανε στην καριέρα του αλλά και για την συνεργασία του με τους συντελεστές της εκπομπής.

Παναγιώτη, είσαι ένας τραγουδιστής που στο παρελθόν έχεις γνωρίσει επιτυχία με τα τραγούδια σου.

Είμαι τραγουδιστής του ενός τραγουδιού! (Γελάει.) Δυστυχώς, το να είσαι επιτυχημένος ερμηνευτής δεν προϋποθέτει να τραγουδάς μόνο καλά, αλλά και να είσαι και καλός πωλητής του εαυτού σου. Ποτέ δεν κατάφερα να με αντιμετωπίσω σαν ένα προϊόν που πρέπει να πουλήσω. Πολύ ρομαντικά πήγαινα και πολύ ρομαντικά έτρωγα τα μούτρα μου. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί έτσι είμαι εγώ.

Κάνεις ένα restart στην καριέρα σου;

Έχω αλλάξει σχεδόν επαγγελματικό προσανατολισμό, με έχει κερδίσει η τηλεόραση τα τελευταία επτά χρόνια και χαίρομαι που έχω καταφέρει να είμαι αξιοπρεπής σε αυτό που κάνω. Είναι γεγονός πως το τραγούδι το έχω βάλει στην άκρη και, για να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν το έβαλα εγώ ή με έβαλε αυτό. Είχε πάψει να με κάνει ευτυχισμένο. Το J2USμου ξύπνησε ξανά αυτή την ανάγκη να τραγουδάω που την είχα παραμερίσει - δεν έπαψα ποτέ να το κάνω, αλλά σταμάτησα τη δισκογραφία το 2017. Συνειδητοποίησα πως το τραγούδι είναι ένα πολύ ακριβό σπορ. Χρειάζονται πολλά χρήματα για να παίξουν τα τραγούδια σου στο ραδιόφωνο και να προωθηθείς. Απεχθάνομαι επίσης τις δημόσιες σχέσεις που είναι αναγκαίες. Δεν μπορώ να συναναστρέφομαι για πολλή ώρα ανθρώπους που δεν συμπαθώ.

Εσύ, Παναγιώτη, μπήκες το 2015 στην τηλεοπτική παρέα της Ναταλίας Γερμανού. Τα τρία τελευταία χρόνια είστε μαζί στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται!

Είχα την ευτυχία και την τύχη να ξεκινήσω δίπλα της. Τη θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη παρουσιάστρια που υπάρχει στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Δίπλα στη Ναταλία, που είναι και φίλη μου, αγάπησα πολύ την τηλεόραση και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κάνω. Είναι η τρίτη μας χρονιά στη συγκεκριμένη εκπομπή και είναι ένα ευτυχισμένο περιβάλλον που αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι πολύ κοντά με όλη την ομάδα, έχουμε άριστες σχέσεις κα νομίζω πως η εκπομπή επιβεβαιώνει τον τίτλο της.

Η Ναταλία Γερμανού σε έπεισε να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

Ναι. Είδε εμένα στην τηλεόραση πολύ πριν με δω εγώ. Θυμάμαι ότι καθόμασταν στον καναπέ του σπιτιού της και μιλούσαμε, γελούσαμε, σχολιάζαμε διάφορα και μου λέει: «θα ήθελες αυτό που συμβαίνει τώρα να το μεταφέρουμε σε μια εκπομπή;» . Και της απαντώ: «Είσαι τρελή; Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ». Με έπεισε όμως να πάω να κάνω ένα δοκιμαστικό και ένιωσα το ίδιο άνετα όπως όταν είχα ανέβει πρώτη φορά σε πιάτα, σαν να ήταν το φυσικό μου περιβάλλον.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved