Μαρτίδης – Πιερίδου: «Με τον έρωτα πρέπει να νιώθεις πληρότητα και όχι ανασφάλεια»
Showbiz

Μαρτίδης – Πιερίδου: «Με τον έρωτα πρέπει να νιώθεις πληρότητα και όχι ανασφάλεια»

Τον Αλέξανδρο Μαρτίδη και την Ιφιγένεια Πιερίδου τους απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς». Στη σειρά οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα χωρίς ωστόσο να μπορούν να είναι μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για την πορεία του τηλεοπτικού τους ειδυλλίου αλλά και για την προσωπική τους ζωή.

Πώς νιώθετε με την επιτυχία που σημειώνει για δεύτερη χρονιά η σειρά;

Αλέξανδρος: Ευγνωμοσύνη πρωτίστως για την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος και μας κρατάει ψηλά στην προτίμησή του και αφετέρου για την οικογένεια της Γης της ελιάς, που μεγαλώνει και μας φέρνει συνέχεια πιο κοντά.

Ιφιγένεια: Και εγώ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή τη δουλειά αλλά και την επιτυχία της. Είναι μια συλλογική προσπάθεια από πολλούς και όμορφους ανθρώπους που γίνεται με μεράκι και όρεξη. Και σίγουρα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος αποτελεί κίνητρο για να συνεχίζουμε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Η Ευτυχία και ο Γιώργης που υποδύεστε θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα;

Ιφιγένεια: Παρά τις δυσκολίες, πιστεύω ότι αυτό το ζευγάρι θα καταφέρει να ζήσει έστω και για λίγο τον απόλυτο έρωτα. Τα συναισθήματα είναι έντονα και από τις δυο πλευρές. Τους χωρίζουν όμως πολλά και, κυρίως το μεγάλο μυστικό της Ευτυχίας, οπότε θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Αλέξανδρος: Πιστεύω πως ναι, αλλά με κάποιες συνέπειες από το περιβάλλον, που θα τις δούμε στην πορεία.

Τι σας λέει αυθόρμητα ο κόσμος στον δρόμο;

Αλέξανδρος: Ταυτίζονται πολύ με τις ιστορίες μας, σε σημείο να μας κάνουν παρατηρήσεις και υποδείξεις πώς να αντιμετωπίσουμε κάποια πράγματα που αφορούν τον ρόλο μας. Αλλά το κυριότερο είναι ότι μας δείχνουν αγάπη και σεβασμό.

Ιφιγένεια: Τις περισσότερες φορές μάς δίνουν συγχαρητήρια για τη σειρά και μας ρωτάνε για τις εξελίξεις. Εισπράττουμε πολλή αγάπη από τον κόσμο και στον δρόμο αλλά και στα social media και προσωπικά νιώθω ευγνώμων για αυτό.

Στην πραγματική σας ζωή έχετε φτάσει ποτέ στα άκρα για έναν έρωτα;

Αλέξανδρος: Όχι. θα μπορούσα όμως, αλλά έχω πάντα κατά νου ότι με τον έρωτα πρέπει να νιώθεις πληρότητα και όχι ανασφάλεια.

Ιφιγένεια: Πιστεύω ότι διαφέρει τι ορίζει ο καθένας ως «ακραίο». Παρ' όλα αυτά, για έναν μεγάλο έρωτα ίσως ξεπερνούσα τα προσωπικά μου όρια.

Θα θέλατε να συνεχιστεί η σειρά και για τρίτη σεζόν;

Αλέξανδρος: Εννοείται πως ναι.

Ιφιγένεια: θα μου ήταν πολύ ευχάριστο να συνεχιστεί, εξαρτάται βέβαια πάντα από το σενάριο και από το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved