Άννα Βίσση: Ποιόν «προκάλεσε» στο birthday party της να τραγουδήσει μαζί της τους «Δαίμονες»;
INSTAGRAM
Showbiz

Άννα Βίσση: Ποιόν «προκάλεσε» στο birthday party της να τραγουδήσει μαζί της τους «Δαίμονες»;

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγες μέρες με ένα σούπερ πάρτι η  Άννα Βίσση

Η σούπερ Άννα, που επέστρεψε στην Αθήνα και στις εμφανίσεις στο Hotel Ερμού θριαμβευτικά και με ολοκαίνουργιο τραγούδι, το Gazoza, αποφάσισε φέτος να κάνει party για τα γενέθλιά της με λίγους και καλούς φίλους και συνεργάτες.

Εκεί η Χριστίνα Πολίτη, ο Χρύσανθος Πανάς, η Γιώτα Γιάννα, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Μαρία Καβογιάννη, η Τάμτα, ο Χάρης Σιανίδης, ο Νικόλας Ραπτάκης και άλλοι φίλοι από το στενό της περιβάλλον.

Ο χώρος, το Red Room του Cash και το κέφι τόσο της ίδιας, όσο και της εκλεκτής παρέας της όλη τη βραδιά, εκρηκτικό! Με την ορχήστρα της μαζί η Άννα, έσβησε τα κεριά της τούρτας της που σχημάτιζε τα αρχικά του ονόματός ητς, AV, γέλασε με την καρδιά της και φυσικά τραγούδησε για τους φίλους της.

Άννα Βίσση Birthday party

Δεν τραγούδησε όμως μόνο η ίδια, τραγούδησαν και οι φίλοι της μαζί της. Όπως έγραψε και η Χριστίνα Πολίτη, η Μαρία Καβογιάννη έσκισε με το I will Survive, αλλά όπως μάθαμε έσκισε και κάποιος άλλος.

Ο Γιώργος Ντάβλας αποδέxτηκε την "πρόκληση" της "απόλυτης" να πούνε τους "Δαίμονες". "Φτάνεις τόσο πάνω;" τον πείραξε η Άννα και δεν ήθελε και πολύ αφού είναι γνωστό πως διαθέτει εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες που θα μπορούσαν εύκολα να τον έχουν οδηγήσει σε μια άλλη καριέρα. Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved