Μαντώ Γαστεράτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των φετινών Χριστουγέννων της στο υπέροχο σπίτι της!
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των φετινών Χριστουγέννων της στο υπέροχο σπίτι της!

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει καταφέρει να δημιουργήσει με τον σύζυγό της μια εκπληκτική οικογένεια.

Ζουν σε ένα υπέροχο σπίτι και με αφορμή τα φετινά Χριστούγεννα, η όμορφη παρουσιάστρια, μοιράστηκε μαζί μας μια σειρά από φωτογραφίες και μας έδειξε τα πάντα.

Μάλιστα έγραψε και ένα μακροσκελές κείμενο!
«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πιο ευτυχισμένα της ζωής μου. Για εμένα η σημερινή ημέρα σημαίνει ανοιχτές πόρτες, μυρωδάτο φαγάκι στον φούρνο, χαμόγελα, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο back round, γέλια και χαρές.
Για κάποιους άλλους βέβαια Χριστούγεννα σημαίνει μελαγχολία και θλίψη... Με αφορμή την επικοινωνία που είχα σήμερα με μια φίλη που ζει στο Λονδίνο και μοιράστηκε μαζί μου την δύσκολη συναισθηματική κατάσταση που νιώθει κάθε φορά όταν έρχονται Χριστούγεννα, σκέφτηκα να γράψω δυο λόγια για την Εποχιακή Συναισθηματική Διαταραχή, ή αλλιώς την «Εποχιακή Κατάθλιψη».


Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να αισθάνεστε κάπως περίεργα αυτές τις μέρες και είναι οκ αυτό. Αυτό μπορεί να προκύπτει και εξαιτίας του χάσματος που βιώνει κάποιος μεταξύ της ατμόσφαιρας που μας «επιβάλλεται» κοινωνικά, μέσα από τα ΜΜΕ και τα SM. Θα έλεγα ότι προσομοιάζει με την κατάσταση της εγκυμοσύνης που πρέπει οπωσδήποτε οι εγκυμονούσες να βρίσκονται όλη την ώρα στο πλανήτη HAPPY λες και έχουν κουμπώσει κανένα χάπι...
Έτσι λοιπόν τα Χριστούγεννα όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και αγαπημένοι, με πολύ κόσμο, να ξεφαντώνουμε, να αγοράζουμε δώρα και η πραγματική μας κατάσταση μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Έχουμε την πεποίθηση ότι όλοι περνούν καλά, είναι χαρούμενοι, αγαπιούνται, φιλιούνται-αγκαλιάζεται άρα αφού εμείς δε νιώθουμε αντίστοιχα συναισθήματα, ίσως να μην αξίζουμε, ίσως έχουμε κάποιο έλλειμμα.
Από την άλλη εξαιτίας πολλών οικονομικών δυσκολιών που ενδεχομένως να έχουμε, είναι λογικό να αισθανόμαστε άσχημα που μετράμε τα φραγκοδίφραγκα και προσπαθούμε να γεμίσουμε δώρα κάτω απ' το δέντρο, όπως βλέπουμε στις αμερικανιές παρασυρμένοι από το γενικότερο κλίμα των εορτών που υπαγορεύει την υπερκατανάλωση.


Από την άλλη τα μεγάλα χριστουγεννιάτικα οικογενειακά τραπέζια, σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας μπορεί να αναζωπυρώσουν εντάσεις και να σε κάνουν να μετανιώσεις την ώρα που πάτησες το ποδάρι στο σπίτι που καλέστηκες.
Καταληκτικά, αυτό που θα ήθελα να επικοινωνήσω είναι ότι είναι οκ να νιώθεις σκατ@ τα Χριστούγεννα! Δεν είναι απαραίτητο όλοι να αισθανόμαστε γαμ@τα στις γιορτές!
Καλά Χριστούγεννα μπίτσεζ!

#xmas #christmas #mood #family».

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ των φετινών της Χριστουγέννων στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved