Τούνη – Αλεξάνδρου: Έρχεται ο γιος τους! Η αποκάλυψη για τον τοκετό και η πιθανή ημερομηνία
Showbiz

Τούνη – Αλεξάνδρου: Έρχεται ο γιος τους! Η αποκάλυψη για τον τοκετό και η πιθανή ημερομηνία

Στην τελική ευθεία για τον τοκετό έχει μπει η Ιωάννα Τούνη.

Το ζευγάρι από μέρα σε μέρα αναμένεται να καλωσορίσει τον γιο του και μπορεί η τελική ημερομηνία, σύμφωνα με τους γιατρούς της, να είναι η 15η Ιανουαρίου, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, ο μικρός είναι έτοιμος για την «ηρωική έξοδο».

Πιο συγκεκριμένα, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, όπως είπε, επικοινώνησε με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, και όπως της μεταφέρθηκε η Ιωάννα Τούνη θα γεννήσει μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

«Η Ιωάννα Τούνη δεν κρατιέται, δεν κρατιέται. Μιλήσαμε με άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού και μας είπε πως δεν πιστεύει ότι θα φτάσουν 15 Γενάρη, είναι… κοντογιορτή», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Η γνωστή Influencer όπως είχε αποκαλύψει θα γεννήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ, όταν της το επιτρέψει ο γιατρός θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα ώστε να είναι μαζί με τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», αποκάλυψε η Ιωάννα.

«Σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει “παντρεύτηκα”. Κι εγώ δεν το ήξερα, με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση μας λένε “άντε παιδιά να ζήσετε”», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και παραδέχτηκε ότι πήγε με φόρμα: «Ήθελα να είμαι σε φόρμα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται και γενικότερα σε εγρήγορση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved